NBA Highlight Reel: Record Buckets & perfecte Afflalo

ButlerJimmy
Elke dag maakt de NBA-redactie van SportAmerika naast de NBA recap, waarin de belangrijkste wedstrijd(en) worden besproken, en een highlight reel van de mooiste momenten van de afgelopen nacht in het Amerikaanse basketball.
1. Jimmy Buckets
In in ieder geval een opzicht is Jimmy Butler de beste Chicago Bulls-speler aller tijden. Gister scoorde hij veertig van zijn tweeënveertig punten in een helft. Meer dan wie dan ook in de historie van die franchise.

2. Jordan Clarkson speelt niet langer ‘wit’
Na de wedstrijd waarin Jordan Clarkson een snoeiharde dunk afleverde, had hij een opvallende uitleg: “Ik kan me herinneren dat Kobe zei dat ik als een lichtgekleurde gozer naar de ‘hole’ ga. Nu ga ik weer als een donkergekleurde. Ik zag dat er een gat was om te dunken en daarna weet ik het niet meer.”

3. Perfect Afflalo
Met 38 punten had Aaron Afflalo een enorme bijdrage aan de winstpartij van zijn New York Knicks tegen de, hoger ingeschaalde, Atlanta Hawks. Hij nam zeven driepunters, die allen door de hoepel gingen.
Zijn teamgenoten waren vast blij met de prestatie van AA. Carmel Anthony feliciteerde hem via Twitter met zijn wedstrijd, maar laat daarbij geen kans voorbij gaan om ook zichzelf te promoten.4. $95.000,-!!
De Lakers hebben al drie wedstrijden op rij niet verloren! De trouwe fans die nog altijd naar het Staples Center in Los Angeles komen, hebben het de laatste jaren niet makkelijk gehad. Maar een fan zal de wedstrijd tegen de Phoenix Suns altijd blijven herinneren. In de theepauze mocht hij vanaf de middellijn aanleggen voor een nieuwjaarspremie van 95.000,- dollar. Een toegangsbewijs voor een andere wedstrijd kan de beste man nu wel betalen:

Nice Shot! 🙌🏽

Een video die is geplaatst door NBA (@nba) op


5. Porzingis flikt het weer
Kristaps Porzinigs maakt een uitstekend eerste seizoen in de NBA door. Ook gisteravond had hij weer zeven assists en elf punten. Maar het hoogtepunt van zijn avond kwam toen Jeff Teague op hem af kwam vliegen:

BONUS: DeAndre Jordan doet het met opzet!


Foto: Getty Images/archief

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen