NBA Highlight Reel: Kruiswoordpuzzel Raptor, knuffel Kobe & Pau,

raptor2
Elke dag maakt de NBA-redactie van SportAmerika naast de NBA recap, waarin de belangrijkste wedstrijd(en) worden besproken, en een highlight reel van de mooiste momenten van de afgelopen nacht in het Amerikaanse basketball.
1. Robin Lopez vs The Raptor
Dat New York Knicks-speler Robin Lopez een interessante relatie heeft met de mascottes van diverse teams mag geen nieuws heten. In het bijzonder is de verhouding met de bijdehandte Raptor van Toronto een feest voor het oog. Ook vannacht, toen de dinosaurus een kruiswoordpuzzel op moest lossen. Het antwoord zinde Robin kennelijk niet.

Robin Lopez, the saltiest. #WeTheNorth

A video posted by Toronto Raptors (@raptors) on


2. Kobe knuffelt Pau
Dat het niet alleen haat en nijd hoeft te zijn bleek vannacht tijdens de wedstrijd tussen de Los Angeles Lakers en de Chicago Bulls. Oud-ploeggenoten Kobe Bryant en Pau Gasol kwamen elkaar voorafgaand aan de wedstrijd tegen en gaven elkaar een warme omhelzing. De twee waarderen elkaar ook: ze wonnen samen een kampioenschap, en Kobe riep een paar dagen terug al dat het Lakers-publiek Pau te weinig credits had gegeven tijdens zijn verblijf aldaar.

3. Pau draait The Mamba in de kronkels
De goede verstandhouding tussen Gasol en Bryant neemt niet weg dat de Lakers en de Bulls een potje basketball moesten uitvechten. De boomlange Spanjaard maakte van de gelegenheid gebruik om The Black Mamba in de knoop te leggen met een heerlijke serie bewegingen. De Bulls wonnen ook eenvoudig van de Lakers, met 114-91.

4. Pelicans-recordhouder Ryan Anderson
Ryan Anderson speelde een fenomenale wedstrijd vannacht namens de New Orleans Pelicans. Kersvers All-Star reserve Anthony Davis mag dan wel de grote man zijn bij de ploeg uit Louisiana, maar aangezien hij niet meedeed en Anderson met 28 punten in één helft het record van de franchise heeft overgenomen van David West, kan AD niet pronken met de knappe zege die de Pelicans boekten op de Sacramento Kings (105-114).5. The Manimal slacht Beal
Kenneth Faried had vannacht een belangrijke block richting het einde van de wedstrijd. Bradley Beal leek op weg naar de basket om het gat tussen de Denver Nuggets en de Washington Wizards te verkleinen tot twee punten, maar de Nuggets-center had daar andere ideeën over. Een lay-up? Dunk? Get out of here! Mede dankzij de verdediging van The Manimal wonnen de Nuggets met 117-113 van de worstelende Wizards.

Foto: Getty Images

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen