NBA Highlight Reel: Golden State veert terug

currybult
Elke dag maakt de NBA-redactie van SportAmerika een overzicht met de belangrijkste hoogtepunten van een nacht vol Amerikaans basketbal. Vandaag: Curry heeft een ei op z’n elleboog, Kevin Durant scheldt Dion Waiters verrot en Jimmy Butler gaat bij de Starters in op alle geruchten.
1. Warriors slaan groot gat in Game 2
Na het verrassende verlies in eigen huis – weinig ploegen weten de vesting die Oracle Arena heet te nemen – heeft Golden State vannacht de stand in de Eastern Conference Final gelijk getrokken. Na vier kwarten stond er een comfortabele voorsprong van 91-118 op de borden – 27 punten verschil! Blijkbaar zaten er niet alleen gaten in Russell Westbrooks (modieuze) shirt…!

2. Eigen schuld, dikke bult
Stephen Curry was voor de Warriors vanzelfsprekend belangrijk. Met 28 punten had hij de hoogste score van alle Golden State-spelers, en aan alles was te zien dat hij gedreven was om te winnen. Maar waarom hij richting het einde van het eerste kwart de tribunes indook voor een onmogelijke bal? Geen idee. Het leverde hem een enorme bult op bij z’n elleboog — waar hij klaarblijkelijk niet veel last van had.
currybult

3. Durant smijt met scheldwoorden
Bij Kevin Durant, de belangrijkste speler aan de kant van de Thunder in Game 1, ging het allemaal wat minder soepel vandaag. Hoewel KD uiterst efficiënt was in zijn schoten (11 uit 18, 2 uit 4 driepunters) was hij ook verantwoordelijk voor acht turnovers. Geen wonder dat Durant gefrustreerd was. Wie moest het ontgelden? Juist: Dion Waiters. “Hey, fuck you. Fuck you, pass the ball!”

Kevin Durant to Dion Waiters while smiling: "Hey man F*** you. Hey, F*** you. Pass me the ball."

A video posted by Sports Videos (@houseofhighlights) on


4. Iggy dacht dat-ie doodging
Veruit het meest acrobatische moment van de wedstrijd: Andre Iguodala weet op een uiterst indrukwekkende wijze de bal in het netje te krijgen. Hoewel hij de vrije worp miste, zal hij er niet rouwig om zijn. Volgens eigen zeggen dacht Iggy namelijk dat hij dood ging. Oei.

What a finish by @andre! #phantomcam

A video posted by NBA (@nba) on


5. Do You Actually, Jimmy?
In ander nieuws: Jimmy Butler was vannacht te gast bij de Starters. Butler, om wiens persoon geruchten circuleren dat hij zowel weg wil als wil blijven bij Chicago na een teleurstellend seizoen, vertelde uitgebreid over zijn persoontje. Want welke verhalen in de media zijn nu waar?

Foto: Reddit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen