NBA Highlight Reel: Rudy's range en afscheidscadeau Kobe

Los Angeles Lakers v Minnesota Timberwolves
Elke dag maakt de NBA-redactie van SportAmerika een highlight reel van de mooiste momenten van de afgelopen nacht in het Amerikaanse basketball. Met vandaag: Rudy laat zijn range zien, een geweldig block van de kleine Isaiah Thomas en een afscheidscadeau voor Kobe Bryant van de Utah Jazz.
1. Towns laat zich zien tussen de grote mannen
Het seizoen van de Minnesota Timberwolves gaat niet altijd over rozen, maar zo nu en dan geven enkele spelers de fans een reden om te juichen. En rookie Karl-Anthony Towns is er zeker één van. In het duel tegen de Phoenix Suns laat hij zien waartoe hij in staat is met zijn snelle voetenwerk en geweldige dunk.

2. Pelicans-fan wil Carmelo Anthony in New Orleans
Ondanks een winstpartij tegen de New York Knicks (91-99) zijn de New Orleans Pelicans niet te bewonderen tijdens de play-offs. Volgens een jonge fan is het tijd voor een topspeler naast Anthony Davis en hij hoeft niet lang na te denken wie hij het liefst zou zien komen.


3. Russell Westbrook maakt spektakel van vrije worp
De point guard van de Oklahoma City Thunder noteerde alweer zijn zestiende triple double van het seizoen, waarvan zeven in de maand maart. De beestachtige Westbrook liet zijn atletisch vermogen nog maar eens gelden in de ruim gewonnen wedstrijd tegen de Toronto Raptors. Nadat hij een vrije worp volledig verkeerd schiet is hij er zelf als de kippen bij om het klusje alsnog te klaren.


4. Isaiah Thomas zet CP3 voor schut
Al vroeg in de wedstrijd was er spektakel in de wedstrijd tussen de Los Angeles Clippers en de Boston Celtics. De grijpgrage handen van Chris Paul stelen de bal van Isaiah Thomas. De kleine point guard van de Celtics wil koste wat het kost de bal terugwinnen en zorgt voor een geweldig chasedown block op CP3.

5. Rudy Range Gobert
We maken een uitstapje naar de Salt Lake City. De man waarvan je een monsterdunk verwacht, laat in het derde kwart zien dat hij best wel een balletje kan schieten. Zelfs de mannen van de Los Angeles Lakers geloven niet in de krachten van Rudy Gobert als schutter. Met alle ruimte schiet Gobert de bal raak.

6. Rodney Hood on fire
De Utah Jazz nam in de eerste helft al afstand van de Los Angeles Lakers. Voor een groot gedeelte dankzij guard Rodney Hood. Hood scoorde 30 punten in de eerste helft en schoot acht uit negen vanaf de driepuntslijn. Met de geweldige prestatie van Rodney Hood stond er tijdens halftime een 37-64 score op het scorebord in Utah. De wedstrijd was al beslist en de Jazz breidde de voorsprong alleen maar uit. Het werd uiteindelijk 75-123.

7. Kobe Bryant op de lange latten
Hoewel de Los Angeles Lakers met een flinke kater huiswaarts gingen kon Kobe Bryant nog met een glimlach in het vliegtuig zitten. De Utah Jazz namen afscheid van Kobe Bryant met wel een heel bijzonder cadeau. Van de organisatie kreeg hij ski’s en een seizoenspass om gebruik te maken van de pistes rondom Utah als hij gestopt is met basketballen.

View post on imgur.com


8. Josh McRoberts brengt Justise Winslow in stelling
We sluiten de Highlight Reel af met een fragment van de Miami Heat. Terwijl vier man van de Brooklyn Nets even met de ogen knipperen brengt Josh McRoberts met een strakke harde pass de bal bij de vrije Justise Winslow. De rookie van de Miami Heat heeft daarna alle tijd om de bal in de basket te gooien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen