NBA Highlight Reel: Dirk & Zaza, Wade worstelt

Zaza
Elke dag maakt de NBA-redactie van SportAmerika naast de NBA recap, waarin de belangrijkste wedstrijd(en) worden besproken, en een highlight reel van de mooiste momenten van de afgelopen nacht in het Amerikaanse basketball.
1. Dirk & Zaza
Dirk Nowitzki en Zaza Pachulia zouden een comedyduo moeten vormen bij de Mavericks. Vooral eerstgenoemde vuurt de ene na de andere oneliner af op Twitter, en hij vond laatst dat de Mavs Pachulia hadden gekregen “in ruil voor een waterkoeler”. Wij klagen niet: eindelijk een Duitser met een goed gevoel voor humor!


2. Wade worstelt
Onderstaand fragment symboliseert de wedstrijd van de Miami Heat versus de Golden State Warriors (103-111). Oudgediende Dwyane Wade vecht zich een weg naar de basket en scoort, maar nog voor hij goed en wel terug is in verdedigende modus heeft Stephen Curry alweer een driepunter gescoord. Hoe frustrerend is dat.

3. Goochel-Curry
Over Curry en frustraties gesproken: hoe vervelend is het als je als Miami Heat-speler al geconfronteerd wordt met gallery play nog voordat de score dat daadwerkelijk toelaat. Stephen Curry kon het vannacht niet laten, want hij goochelde er al in het derde kwart op los. (Niet dat hij fantastisch speelde trouwens, voor zijn doen schoot Chef Curry niet belachelijk veel raak!)

4. Net-s niet
Hoi, Thaddeus Young. Je heet niet voor niets Thaddeus Young en geen Stephen Curry en je speelt niet bij de Spurs maar bij de Nets. En in plaats van een hoogtepunt is dit een heus momentje voor Shaqtin’ A Fool. Groetjes, SportAmerika.

5. Warriors-weetje
Tot slot nog een leuk feitje over de Golden State Warriors. Jarenlang was je een paria als je zelfverklaard bewonderaar was van de basketballers uit Oakland, maar tegenwoordig wil iedereen de magie van dichtbij zijn. Zoveel zelfs dat er niet genoeg plekken zijn in de Oracle Arena om het aantal mensen kwijt te kunnen die een seizoenskaart willen. Wow!


Foto: Getty Images

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen