NBA Highlight Reel: Vintage D-Rose, geen vintage Dirk

Phoenix Suns v Dallas Mavericks
Elke dag maakt de NBA-redactie van SportAmerika naast de NBA recap, waarin de belangrijkste wedstrijd(en) worden besproken, en een highlight reel van de mooiste momenten van de afgelopen nacht in het Amerikaanse basketball.
1. MVP, MVP, MVP!
Heel soms zien we hem nog. En elke keer als we het zien dan blijft het genieten. Derrick Rose spelend op MVP niveau. In het gewonnen duel met de Milwaukee Bucks liet hij weer eens zien waarom miljoenen fans zijn shirt kochten. Prachtig.

2. MVP, MVP, MVP!
Dirk Nowitzki werd in 2007 MVP. Dat is bijna een decennium geleden. We mogen in onze handjes knijpen dat we hem nog steeds mogen zien spelen. En goed bovendien, zo was hij gisteren goed voor 23 punten tegen de Sacramento Kings. Hoewel hij nooit bekend heeft gestaan om zijn dunkende vermogen, kon hij het tien jaar geleden zeker. Vandaag de dag gaat het iets minder soepel…
ClutteredSevereCur
3. MVP, MVP, MVP!
Draymond Green speelt dit seizoen als een MVP-kandidaat. Voorafgaand aan het makkelijke gewonnen duel met de LA Lakers had de forward drie triple doubles op een rij. Tegen de Lakers redde hij dat niet (9 pnt, 12 reb, 5 ast), maar profiteerde hij wel van zijn nieuw verworven status als superster. Want de echte toppers komen nou eenmaal vaker weg met een travel dan de de normale burger.

4. MVP, MVP, MVP!
Larry Nance Jr. droomt vast en zeker van een MVP-titel, maar voorlopig zit dat er nog niet in voor de atletische speler van de Lakers. Misschien is een trofee uit de Dunk Contest wel een mogelijkheid? Dit is namelijk niet de eerste keer dat wel hem in de Highlight Reel voorbij zien vliegen.
https://youtu.be/HDeK5uWXlh8
5. MVP, MVP, MVP!
Dit schot van Deron Williams verdient de M-V-P spreekkoren van het publiek.

Foto: Getty Images

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen