NBA Highlight Reel: De Lowry en DeRozan show

Toronto Raptors even up the series at one with a 100-95 win over the Brooklyn Nets in game 2 of their first round playoff series
Elke dag maakt de NBA-redactie van SportAmerika naast de NBA recap, waarin de belangrijkste wedstrijd(en) worden besproken, en een highlight reel van de mooiste momenten van de afgelopen nacht in het Amerikaanse basketball.
1. Westbrook: 20 seconden, 2 dunks
De Thunder boekten vannacht een prima 110-104 zege op de Denver Nuggets en Westbrook was weer lekker bezig. In zo’n twintig seconden tijd werkte hij een achterstand weg met twee dunks.

2. Westbrook brult van plezier
En dat waren niet de enige twee highlights van ome Russ. Kijk, maar luister ook vooral, naar deze heerlijke uithaal van Westbrook op aangeven van Kevin Durant.

3. Knight opnieuw slachtoffer in highlight
De Phoenix Suns verloren gisteren opnieuw, ondanks dertig punten van rookie Devin Booker. Steeds meer kritiek komt er op de speelwijze van Brandon Knight, die te weinig zou passen. Zijn teamgenoten zullen daarom hebben kunnen lachen om de klunzige valpartij na een goede dribble van Paul George.

4. Duncan < Boban
Tim Duncan is al een legende, maar Boban Marjanovic’ legende is alleen maar groeiende. Op de training liet de reus van de San Antonio Spurs zien niet onder de indruk te zijn van Timmy in de post.

5. Lowry en DeRozan bromance
Kyle Lowry en DeMar DeRozan verdienen het beide dit jaar om All Star te worden. De spelers vormen samen het backcourt van de Toronto Raptors en zijn erg blij met elkaar, getuige deze aandoenlijke filmpjes.

Foto: Getty Images

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen