NBA Highlight Reel: Boze Balsmijtende Boogie, galadate Kristaps

Cousins
Elke dag maakt de NBA-redactie van SportAmerika naast de NBA recap, waarin de belangrijkste wedstrijd(en) worden besproken, en een highlight reel van de mooiste momenten van de afgelopen nacht in het Amerikaanse basketball.
1. Boogie is boos
Tja, wanneer is DeMarcus Cousins nietboos als hij verliest? De veelscorende center van de Sacramento Kings was in de verloren wedstrijd tegen de Los Angeles Clippers (117-107) zo kwaad dat Chris Paul het (gore) lef had om hem de bal te proberen te ontfutselen dat hij het rubber hard op zijn achterhoofd kwakte. Pak aan, rottige spelverdeler!

2. Gesigneerde schoenen voor ‘de beste verdediger’
Tony Allen is volgens velen een van de betere verdedigers in de NBA. Kobe Bryant denkt er ook zo over. Dus zette hij speciaal voor Allen een krabbel op een stel sneakers. Mooi gebaar — of een beetje misselijkmakend?


3. Kristaps de galadate
Kristaps Porzingis is dit jaar geliefd in New York. Maar zo geliefd dat de boomlange Let ook als galadate zou worden gevraagd? Dat zagen we niet direct aankomen. Een jongedame genaamd Sam Miller maakte echter een mooi bord met de vraag der vragen. Misschien had ze toch Carmelo moeten vragen — die stal namelijk vannacht de show in de overwinning op de Orlando Magic (95-108).


4. The Turnover’d One
James Harden is ontegenzeggelijk een getalenteerde basketballer. Gisteren slachtte hij bijvoorbeeld eigenhandig de Blazers. Maar het is ook een kwal van en vent die zijn zin doordrijft bij de Houston Rockets, en op weg is naar een dubieus hoogstandje: meer turnovers dan Charles Barkley én meer dan zijn eigen seizoensrecord (321). Ai.

View post on imgur.com


5. Dunkmonster McDermott
Doug McDermott is de laatste paar wedstrijden lekker bezig voor de Chicago Bulls. Hij was een drietal dagen terug al op dreef tegen de Washington Wizards, en vannacht, in de verloren wedstrijd tegen de Altanta Hawks (88-103) zorgde hij voor een zeldzaam hoogstandje. Van ons krijgt hij een 9+!

Foto: Getty Images

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen