NBA Highlight Reel: Spectaculaire DeAndre, Europese Westbrook


Elke dag maakt de NBA-redactie van SportAmerika naast de NBA recap, waarin de belangrijkste wedstrijd(en) worden besproken, en een highlight reel van de mooiste momenten van de afgelopen nacht in het Amerikaanse basketball.
1. John Wall met lachwekkende vrijworp
Vorige week was Wall nog het slachtoffer van een naakte raptor in het publiek, vannacht was het de fysica die de Washington point guard parten speelde.

2. Westbrook eurostept door de Memphis verdediging
Dat Westbrook een fenomenale atleet is beseft iedereen die hem ook maar tien seconden in volle actie te zien krijgt. In de overwinning thuis tegen de Memphis Grizzlies toont hij dat hij wel degelijk ook over een grote portie finesse beschikt met deze prachtige eurostep.

3. Jordan zet Plumlee bij op het lijstje
Deandre Jordan heeft misschien niet het meest verfijnde offensieve spel in de NBA, maar de goede man moet ondertussen toch wel wat credit krijgen voor het aantal spectaculaire posterizers die hij elk jaar weer bij elkaar sprokkelt. Jason Plumlee probeerde gisteren tijdens de verliesmatch tegen de Clippers nog snel een alley-oop tussen CP3 en Jordan te voorkomen, maar werd daarbij dus lekker op het plaatje gezet. Pijnlijk!

4. Lopez met circus shot
De Brooklyn Nets maken een rotseizoen door en staan dan ook op een trieste voorlaatste plaats in de rangschikking van de Eastern Conference. Gisterennacht ondergingen ze nog maar eens de wet van de sterksten tegen de Toronto Raptors: 91-74. Voormalig All-Star Brooke Lopez wilde het publiek toch iets geven om (heel eventjes) te juichen en pakte uit met deze hilarische bucket:

5. Deandre met Lebron-esque blok
De Los Angeles Clippers blijven het uitstekend doen en boekten woensdagnacht hun zevende opeenvolgende overwinning tegen de Portland Trailblazers. Dat de Lob-City gasten op offensief vlak vaak een show weggeven met hun atletische capaciteiten weet iedereen, maar wanneer ze die talenten ook in de verdediging voluit gaan benutten wordt dat des te meer gewaardeerd. Damian Lillard dacht gisteren enkel Chris Paul te moeten afschudden tot plots Deandre Jordan nog kwam aangevlogen…

Foto: Getty Images

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen