NBA 3-on-3: Hommeles in Cleveland, exit Kidd & All-Star snubs

Lebron James (Jason Miller/Getty Images)

Met de All-Star game in het vizier wil elke ploeg in de NBA met een zo goed mogelijk gevoel de break in gaan. Maar in Cleveland is het net als in vorige jaren hommeles terwijl het ook in Milwaukee niet rustig is. En dan is er nog de All-Star game zelf: wie zijn er onterecht overgeslagen?
Dit bespreken we allemaal met drie NBA-redacteuren in deze editie van de NBA 3-on-3!

Coverfoto: Archief

Justin Kevenaar
Justin Kevenaar
Keek in 2006 voor het eerst naar de Super Bowl en was op slag verliefd op de NFL (en de Seattle Seahawks). Door de jaren heen hebben ook de andere Amerikaanse sporten - zoals NBA, MLB en college sports - zijn hart veroverd. In het dagelijks leven freelance videograaf, editor, tekschrijver en sportjournalist.

1 REACTIE

  1. Selectie voor de All Stars game moet gebaseerd zijn op prestatie van speler dit seizoen. Niet of ze al dan niet geweldig kunnen dunken. Dan ken ik namelijk nog wel een paar betere: Aaron Gordon, Zach LaVine etc.. Wat ik bijvoorbeeld ook vind pleiten voor Draymond Green en Al Horford is de impact die ze hebben op hun teams. Green is een echte leider, meer dan Curry bijvoorbeeld. Horford ook, maar dan op een rustiger manier. Chris Paul had er inderdaad wel in gemoeten. Maar dat krijg je met zo’n bescheiden karakter :).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen