March Madness Bracket toernooi

MarchMadness
Het is weer tijd voor March Madness en dat betekent dus dat heel Amerika hun bracket gaat invullen. Net als voorgaande jaren kun je weer mee doen aan het SportAmerika March Madness bracket toernooi. Ga de strijd aan met redacteuren en andere SportAm-lezers. Dit jaar maak je daarnaast kans op hele vette prijzen!
Om mee te doen aan de 2016 Bracket Toernooi kun je jezelf hier aanmelden: SportAm Bracket. Daarvoor moet je wel een gratis ESPN account hebben, die kun je makkelijk aanmaken als je op bovenstaande link drukt.
drukknop
Hoe doe je mee?
1) Druk op deze link > SPORTAMERIKA BRACKET TOERNOOI <
2) Meld je aan met een ESPN account (heb je die niet, maak er dan een GRATIS aan)
3) Druk op ‘Join Group’
4) Verzin een leuke naam voor je bracket
5) Vanaf zondag 13 maart tot en met 17 maart kun je jouw bracket invullen (eerder of later is niet mogelijk!)
6) Wil je naast de SportAm-lezers en redacteuren ook je vrienden verslaan, nodig ze dan uit!

Dit jaar geven we in samenwerking met 2K Nederland mooie prijzen weg aan de winnaar. Eindig je bovenaan dan win je een Basketball Jersey, het spel NBA 2K16 en een NBA mini basketbalset.

Hoofdprijs
1x Basketball jersey
1x NBA 2K16 (PS4)
1x Mini NBA Basketbalset
Tweede prijs
1x Mini NBA Basketbalset
REGELS:
Alleen deelnemers uit Nederland maken kans op de prijzen en je mag meedoen met maximaal 1 bracket. Deelnemers met meerdere brackets worden uitgesloten en maken geen kans op een van de prijzen. Na de Championship game op 4 april worden de prijswinnaars bekend gemaakt op SportAmerika.nl en de social media kanalen van SportAmerika. Bij een gelijke stand zal er een loting plaatsvinden om de winnaar te bepalen. Wanneer er binnen 5 dagen geen reactie is van de winnaar, dan krijgt de nummer twee de hoofdprijs.
—————-
Heb je een iPhone of Android, dan kun je ook de ‘ESPN Tournament Challenge’ app downloaden om alles op je telefoon te blijven volgen.
Apple Google

  1. CBS bracketshow stream gekeken. Herman the Scherman werd node gemist. Charles B was awful. Sowieso rare bedoening: 2 analisten, die het hele jaar NBA doen, hebben nu een mening over college bball.
    Na 20 minutes kwam het volledige bracket al op twitter voorbij.
    geleakt dus. Hoops-leaks was een feit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen