March Madness: Sweet 16 preview (vrijdag)

Duke v Wisconsin
Vannacht gaan we verder met de laatste vier wedstrijden uit de Sweet 16 ronde. Onder meer North Carolina komt in actie. Daarnaast zien we een matchup tussen Iowa State en Virginia.
#1 Virginia tegen #5 Iowa State (00:10)
Iowa State had weinig moeite in de eerste twee wedstrijden. De ploeg zal nu meer moeite hebben met Virginia. Toch is Iowa State een ploeg waar rekening mee gehouden moet worden. Ze zijn zowel onder de basket als rond de driepuntlijn een gevaar. Met Georges Niang hebben ze daarnaast een hele goede speler die het in de afgelopen twee wedstrijden ook heeft laten zien. De ploeg verloor ook weinig de bal en waren guards Matt Thomas en Monte Morris heel belangrijk voor de ploeg. Virginia is een totaal andere ploeg. Zij houden ervan om het rustig aan te doen en te temporiseren. Ze gaan altijd op zoek naar de beste oplossing. Malcolm Brogdon is de belangrijkste speler bij Virginia. Verdedigend is de ploeg ook een plaag en daar zal Iowa State moeite mee hebben en zal het proberen om niet in het trage tempo van Virginia te komen.
#6 Notre Dame tegen #7 Wisconsin (00:27)
Dit kan een hele goede wedstrijd worden. Notre Dame speelt vol passie en kracht. Ze hadden een wonderbaarlijke overwinning op Stephen F. Austin. Die laatste tip-in was zo belangrijk, maar ze kunnen meer. Onder leiding van Demetrius Jackson zal het tegen Wisconsin weer volle bak gaan. Die ploeg weet namelijk ook altijd wel te winnen. Dit toernooi zijn Bronson Koenig en Nigel Hayes de betere spelers van Wisconsin. Verdedigend is de ploeg ook heel erg gedisciplineerd en misschien wel een van de beste in college basketball. Het is een mooie matchup tussen Notre Dame dat met het hart speelt en Wisconsin dat heel gedisciplineerd speelt.
Overige wedstrijden:
#10 Syracuse tegen #11 Gonzaga (02:40)
#1 North Carolina tegen #5 Indiana (02:57)
Foto: Archief / GettyImages

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen