Josh Smith keert terug naar Rockets

josh smith
Afgelopen zomer verruilde Josh Smith de Houston Rockets voor de Los Angeles Clippers, maar nog voor het seizoen goed en wel voorbij is bewandelt hij dezelfde weg weer terug. De liefde tussen Smith en de Clippers was de afgelopen tijd al danig bekoeld, maar dat J-Smoove voor zijn oude vlam zou vallen had niemand direct zien aankomen.
Naast Smith krijg Houston ook een zak met geld van de Clippers, te weten de $ 460.000,- die zijn contract nog waard was. Ook de eigendomsrechten voor Sergei Lishouk gaan richting de Rockets, terwijl de Clippers op hun beurt de rechten krijgen van Maarty Leunen, een geboren Canadees met – jawel! – Nederlandse roots.


Josh Smith, die nooit een klik wist te krijgen met coach Doc Rivers van de Clippers, deelde nog een extra trap na aan zijn inmiddels ex-ploeg. “Ik had waarschijnlijk nooit weg moeten gaan uit Houston”, liet hij NBA-journalist Mark Berman van FOX weten.
De Clippers hebben nog niet gereageerd, maar mochten ze Smith nog een koekje van eigen deeg willen geven kunnen ze hem wellicht wijzen op zijn gebrekkige optredens in hun dienst en de discutabele kungfu-techniek van Smith. Daar kan hij misschien in Texas nog wat aan werken.

Foto: Getty Images

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen