College Football: Week 2 Preview

USC v Arizona
Al bijgekomen van vorige week? Het heerlijke college football weekend van afgelopen weekend krijgt komende speelronde een vervolg! De Associated Press (AP) ranking is door alle verrassingen in de eerste speelronde flink door elkaar geschud. Het wordt interessant om te zien hoe de verschillende ploegen reageren op de euforie of teleurstelling van vorige week.
Minder boeiend
Eerlijk gezegd is het programma van deze week een stuk minder boeiend dan die van week 1. In geen enkele wedstrijd nemen twee ploegen uit de top 25 het tegen elkaar op.
De spannendste partij is ongetwijfeld die tussen Michigan (5) en UCF. Michigan zette afgelopen weekend Hawaii met 63-3 te kijk. UCF wist South Carolina State op nul te houden: 38-0. De wedstrijd zal plaatsvinden op zaterdag, om 18:00 uur Nederlandse tijd.
Verder zal het interessant zijn om te zien of de Texas Longhorns (11) werkelijk zo goed zijn als ze vorige week lieten zien. Na de knallende zege tegen Notre Dame staat Texas opeens terug op de kaart. Eén en ander moet vervolg krijgen tegen UTEP, die vorige week New Mexico State met 38-22 versloegen. Deze game wordt in de nacht van zaterdag op zondag gespeeld, om 01:00 uur.


Makkie top 4
De huidige top 4 in de AP ranking heeft een makkelijk weekend. Alabama (1) en Clemson (2) spelen een verplicht nummertje tegen respectievelijk Western Kentucky en Troy. Florida State (3) reist af naar Charleston Southern, terwijl Ohio State (4) Tulsa op bezoek krijgt. Clemson en Florida State spelen om 18:30 uur Nederlandse tijd. Alabama en Ohio State om 21:30 uur.
Fox Nederland
Helaas zendt Fox dit weekend slechts één wedstrijd uit. Op zaterdag 10 september is om 18:00 uur Oklahoma State (22) tegen Central Michigan te zien op Fox Sports 6.
 
Foto: Getty Images (Archief)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen