NBA Update: Bledsoe naar Bucks, Okafor naar Bulls of Hawks?

Iets meer dan twee weken geleden liet Eric Bledsoe op een niet-zo-heel subtiele manier weten dat hij niet meer in Phoenix wilde zijn. De guard werd daarop weggestuurd van het team voor onbepaalde tijd en nu mag hij ook definitief zijn koffers pakken.
De Suns sturen Bledsoe namelijk naar de Milwaukee Bucks voor big man Greg Monroe, een lottery-protected first-rounder in 2018 en een second-rounder, aldus Adrian Wojnarowski. De first-rounder wordt overgedragen als hij valt tussen 11 en 16 in 2018, tussen 4 en 16 in 2019, of tussen 8 en 30 in 2020. In 2021 wordt de pick unprotected.
De Bucks hadden al langer een crush op de atletische Bledsoe. Met zijn wingspan en ball-handling is hij de perfecte fit voor een team dat is geobsedeerd door lengte en atletisch vermogen. Bledsoe zal in Milwaukee ‘Greek Freak’ Giannis Antetokounmpo assisteren.

KNICKS WILLEN AF VAN KUZMINSKAS

De New York Knicks zouden volgens rapporten een deal zoeken voor Mindaugas Kuzminskas, om plaats te ruimen voor Joakim Noah. Hij keert volgende week terug van een schorsing van 20 wedstrijden. De Knicks hebben momenteel 15 spelers met gegarandeerde contracten en dus moet de franchise een speler wegsturen om een plek vrij te maken voor Noah. De 28-jarige Kuzminskas heeft dit seizoen nog niet gespeeld. In 2016 tekende hij nog een deal voor twee jaar en als rookie toonde hij zich sterk met momenten. Vorig jaar draafde hij op in 68 wedstrijden, waaronder 5 keer als starter.
Als New York geen deal kan vinden voor Kuzminskas, zou Ramon Sessions wel eens de ongelukkige kunnen worden. Die kwam ook niet meer aan spelen toe sinds Jarrett Jack vier wedstrijden geleden zijn opwachting maakte.

BULLS, HAWKS WILLEN OKAFOR

Hoewel de Boston Celtics werden getipt in de (slakken)race voor Jahlil Okafor, zijn er nu twee nieuwe mogelijke landing spots opgedoken. De 76ers willen op z’n minst een draft pick voor de big man. De Bulls en Hawks, die beide in rebuilding mode zijn, voelen wel wat voor de 21-jarige big man. Philadelphia weigerde kortgeleden nog de fourth-year option voor Okafor, een voormalige No. 3 pick. Okafor is volgend jaar een unrestricted free agent en het team dat hem op z’n roster heeft, kan hem geen startsalaris geven van hoger dan 6,3 miljoen dollar.

Cover photo: Twitter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen