Bickerstaff wordt nieuwe head coach Pistons

Als laatste team hebben ook de Detroit Pistions een nieuwe head coach gevonden. J.B. Bickerstaff, die een paar weken geleden nog ontslagen werd als head coach van de Cleveland Cavaliers, gaat de nieuwe head coach worden.

Bickerstaff overzag een rebuild bij de Cavaliers en kreeg het voor elkaar om de afgelopen twee seizoenen de Cavaliers naar de playoffs te leiden. Een 4-1 nederlaag tegen de #1 Boston Celtics, die uiteindelijk kampioen zouden worden van de NBA, was echter voldoende voor het front office van de Cavaliers om Bickerstaff te ontslaan. De head coach kan echter terecht bij de Pistons, waar hij wederom in een rebuild terecht gaat komen.

BICKERSTAFF MOET WEER GAAN BOUWEN

De Pistons waren het laatste team dat op zoek was naar een nieuwe head coach, nadat ze Monty Williams hadden ontslagen. Bij de Pistons gaat hij met een jonge ploeg werken, aangevoerd door Cade Cunningham. Met onder meer Isaiah Stewart, Jaden Ivey, Jalen Duren en Ausar Thompson + de nieuwe draft picks zoals Ron Holland II moet Bickerstaff aan een nieuw team gaat bouwen. Het is al een flinke tijd geleden dat de Pistons de playoffs haalden: 2018-19.

Foto: Winslow Townson-USA TODAY Sport

Lars Leeftink
Lars Leeftink
Adjunct-hoofdredacteur, eindredacteur voor de NBA en college football/basketbal en terug te vinden in 3000 SportAmerika podcasts. Heeft de Amerikaanse sporten leren kennen via videogames. Volgt sindsdien bijna alle Amerikaanse sporten. De NFL en NBA Draft zijn mijn jaarlijkse guilty pleasure.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen