Second half stories: MLB's tweede helft


Het zijn de donkere dagen van elk honkbalseizoen: de ‘vrije’ dagen na de All-Star Break. Fans weten niet waar ze het moeten zoeken. Afkickverschijnselen, hallucinaties. Dromen over Mike Trout. Nachtmerries over de eerste helft van het Cubsseizoen…
Het enige dat de fans op de been houdt, is de hoop over de tweede seizoenshelft. Tenzij je in de NL East zit of een White Sox-/Padres-fan bent, is er nog hoop. Zelfs Tampa Bay doet nog mee in de AL East. De Tigers staan laatste in de AL Central, maar vinden zichzelf slechts een handvol wedstrijden achter de Twins voor de tweede Wildcard. De tweede helft van het MLB-seizoen 2017 heeft voldoende interessante dingen om te volgen.

In deze komkommerdagen grijpen vier medewerkers van SportAmerika hun kans om vooruit te blikken op de komende paar maanden. Welke teams moeten we in de gaten houden? Welke spelers kunnen het verschil maken? Wie of wat verdient extra aandacht? Storylines to watch, met achter elkaar Justin Kevenaar, Lionel Stute, Mike van Dijk en Jasper Roos.


Jasper Roos
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen