MLB Podcast: Just A Bit Outside, Ep. 9


Episode 9: Bryce Harper, Matt Harvey, Draft Watch, Injuries, All-Star voting, een volle mailbag & meer!Bij afwezigheid van Justin is het ook deze week weer aan Lionel, Mike en Jasper om het belangrijkste MLB-nieuws van deze week door te nemen. De heren lopen hun Moment van de Week (1:08) langs, voordat ze een stevig stuk MLB News & Notes doornemen. Bryce Harper’s contractverlenging (5:20), Matt Harvey’s nachtelijke avonturen (9:00), de toekomst van Doug Fister (12:45), bullpen-shakeups en -rumoeren (15:35), draft watch (18:42), een All-Star de gevangenis in (22:00) en een lange lijst blessures (24:40): alles komt langs.
De show vervolgt met een deep-dive in Tommy John-surgery en de nieuwe alternatieven op het gebied van armreparaties (37:22). Ook beginnen de mannen wat vorm te geven aan hun (vroege) All-Star picks (44:45). De show sluit af met een volle mailbag (53:50) en een surprise appearance van een bekende (1:05:28)!
Vergeet niet: we staan op iTunes en in de grootste Android podcast-databases. Subscribe dus vandaag nog in je favoriete podcast-app op de show en mis geen aflevering meer! Vind je de show leuk? Laat dan even een review achter op iTunes! Met jullie feedback kan de show alleen maar beter worden!
Heb je een Mailbag-vraag voor de hosts of wil je om een andere reden met ons in contact komen? Mail de show via justabitpodcast@gmail.com, tweet Justin (@JWKev), Jasper (@JasperrNL) of Mike (@MDijk90), of vind SportAmerika op Twitter (#JABOPod) of Facebook. Houd ook de Mailbag-oproepen op social media in de gaten (#JABOpod).

Bedankt voor het luisteren en tot volgende week!


Just A Bit Outside is een podcastproject van SportAmerika en wordt geproduceerd door Jasper Roos.
Muziek:
Mark Blasco (PodcastThemes.com).
Jasper Roos
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen