MLB Podcast: Just A Bit Outside Ep. 20


Episode 20: Sale & Quintana, Tebow & Kung Fu Panda, honkbalplaatjes en heel veel trade talk!


Met nog een week te gaan voor de trade deadline, nemen Jasper, Mike en Lionel de afgelopen MLB-week door.

De show opent met twee historische stats van de week (1:18), waarna Mike en Lionel hun moment van de week kiezen (3:10). Vervolgens bespreken de heren de opvallende statements van MLB-commissioner Rob Manfred omtrent de productie van honkballen (5:20) en doet de show zijn beste ESPN-impressie door aandacht te geven aan Tim Tebow (8:22).
Ook staan de mannen stil bij … honkbalplaatjes? Ja, honkbalplaatjes. MLB-hofleverancier TOPPS heeft namelijk de afgelopen week een opvallende keuze gemaakt, die mogelijk invloed gaat hebben op een MLB-organisatie (11:12). En als je het dan toch over bijzaken hebt: de Kung-Fu Panda, Pablo Sandoval, is terug bij de San Francisco Giants (16:10). (Grapje, Pablo. Come back soon).
In vogelvlucht bespreken de heren vervolgens het gesneuveld publieksrecord van dezelfde Giants (19:10), maken ze twee korte stops in Korea (20:42), besteden ze aandacht aan Ryan Zimmerman’s franchise-record (25:00) en doet Mike de blessures (26:35).
Het tweede blok (32:00) staat volledig in het teken van alle trades van afgelopen week. J.D. Martinez, David Robertson, Todd Frazier, Tommy Kahnle, de Washington bullpencavalerie, de rare strategie van de Tigers: alles wordt doorgelicht. Zijn de heren overtuigd door de moves van de teams?
Ter afsluiting van de show spelen de mannen een kort rondje Fill in the Blank en kijken ze vooruit naar de komende MLB-week.
Het Fangraphs-artikel over de productie van honkballen vind je hier.
Heb je een Mailbag-vraag voor de hosts of wil je om een andere reden met ons in contact komen? Mail de show via justabitpodcast@gmail.com of vind SportAmerika op Twitter en Facebook. Volg je de show via iTunes? Laat dan een recensie achter! Dank je wel!

Jasper Roos
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen