MLB Podcast: Just A Bit Outside Ep. 19


Episode 19: Quintana is een Cub, Judge is een beest, de Nats-bullpen is de hel, Mailbag en meer!!


Met Justin afwezig, neemt Jasper de plek op de presentatorstoel weer in. Samen met een iets zieke Lionel Stute, een fitte Mike van Dijk en nieuwkomer Jurian Ubachs neemt hij de rustige afgelopen week in de MLB door.

Rustig, toch? All-Star Break enzo? Gebeurt nooit zoveel toch? Nou ja, wel dus… Het eerste stuk van de show staat volledig in het teken van een diepgaande analyse van de Jose Quintanatrade (07:10) Op de redactie zorgde deze deal vanuit het perspectief van de Cubs voor discussie, dus buigen de vier heren zich maar eens uitgebreid over alle ins and outs van de eerste Cubs – White Sox deal sinds 2006. Geloof ons, na deze 25 minuten weet je alles wat er is te weten over de aankoop. We horen ook van Cubs GM Jed Hoyer en White Sox GM Rick Hahn.
Er was verder niet veel nieuws, de afgelopen week, maar de mannen staan stil bij de All-Star Game (29:25) en de HR Derby (33:28), Colby Rasmus die het voor gezien lijkt te houden (37:20), Bartolo Colon’s big, sexy comeback (41:35), trade rumors (44:05) en de dramatische Nationals-bullpen (52:10).
Verder spelen de heren Buy or Sell met de Blue Jays en Orioles (59:30) en introduceert de show een nieuw segment: Fill in the Blanks (1:08:05). De vaste afsluiting, de mailbag, is ook weer terug (1:23:00).
Heb je een Mailbag-vraag voor de hosts of wil je om een andere reden met ons in contact komen? Mail de show via justabitpodcast@gmail.com of vind SportAmerika op Twitter en Facebook. Volg je de show via iTunes? Laat dan een recensie achter!

Jasper Roos
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen