MLB Podcast: Just A Bit Outside Ep. 16


Episode 16: Schwarber naar Triple-A, Buehrle’s heldenstatus, HR’s everywhere, Buy or Sell en meer!


In de zestiende aflevering van Just a Bit Outside nemen Justin, Lionel en Jasper de afgelopen MLB-week door. Heeft het zin om Kyle Schwarber terug naar Triple-A te sturen? Gaat Freddie Freeman derde honk spelen voor de Braves? Is Max Scherzer de beste werper in de Majors?

Naast deze punten betoont Jasper eer aan Mark Buehrle en zijn retired rugnummer (want hij was beter dan je denkt), staat de show stil bij Big Papi en zijn nieuwe straat, is er veel reliefnieuws en bespreken de heren de toekomst van de Yankees na een gruwelijke seven game losing streak. Ook buigen de heren zich over umpire Joe West, het potentiële vroegtijdige pensioen van Adrian Gonzalez en Francisco Rodriguez en de reliefsituaties in Milwaukee (Corey Knebel), San Francisco (Sam Dyson) en Toronto (Roberto Osuna). Daarnaast staat de show kort stil bij MLB’s plannen met Puerto Rico, het nieuwe team voor Doug Fister en de aankomende trades van de verschillende teams in de Majors.
In blok twee wordt de nieuwe rubriek Buy or Sell geïntroduceerd. De hosts vragen zich af welke teams zich op de vrije verkoop kunnen gaan richten. Lionel heeft wel een idee en bespreekt de Philadelphia Phillies.
In het laatste deel van de show buigen de heren zich over de homeruntrend in de Majors. Waar komt de bijna 50% stijging in homeruns over de laatste paar jaar vandaan? Tot stot kiezen de heren opnieuw een wedstrijdreeks uit waar extra aandacht aan besteed moet worden in de komende week.
Heb je een Mailbag-vraag voor de hosts of wil je om een andere reden met ons in contact komen? Mail de show via justabitpodcast@gmail.com of vind SportAmerika op Twitter en Facebook. Volg je de show via iTunes? Laat dan een review achter in de iTunes-store!

Jasper Roos
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen