MLB Podcast, Ep. 53: Trout of this World, einde Miggy?


MLB Podcast, Ep. 53: Trout of this World!


Je kon de afgelopen week geen honkbalwedstrijd kijken of Mike Trout stond wel ergens op het honk. De komeet die Trout heet speelde echt out of this world, dus staan Nick, Mike en Jasper stil bij de ongelooflijke prestaties. Waar Trout’s ster blijft stijgen, dooft die van Miguel Cabrera steeds verder uit, nu Miggy de rest van het seizoen (opnieuw) met een blessure moet uitzitten.
Verder aandacht voor de verrassende terugzetting van Miguel Sano naar de minors, het historisch slechte seizoen van Chris Davis (en hoe dat je gratis drank op kan leveren), de steeds dichterbij komende mogelijkheid dat er een DH in de National League komt en MLB’s push om Bryce Harper in de Homerun Derby te krijgen. Dat, twee mailbagvragen en nog veel meer in aflevering 53 van Just A Bit Outside!Contact met de show? Dat kan via twitter.com/sportamerika, facebook.com/sportamerika of via justabitpodcast@gmail.com! Vind je de show tof en heb je een iTunes-account? Dan vinden we het leuk als je een goede review over ons achterlaat!

Jasper Roos
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen