MLB Podcast, Ep. 47: Ozzie Albies for MVP, Robinson Cano geschorst!


EPISODE 47: Ozzie Albies is de NL MVP, Robinson Cano is geschorst!


Justin en Jasper dachten even lekker relaxt een duo-show op te nemen, maar nog geen uur nadat de podcast opgenomen was, brak het nieuws dat Robinson Cano een schorsing van 80 wedstrijden heeft opgelegd gekregen. Jasper belde na de show dus even met SportAmerika-collega Nick Dalessi voor zijn visie op deze ontwikkeling.
In de eigenlijke aflevering bespreekt de firma J&J vervolgens Matt Harvey’s succesvolle (?) Redsdebuut en of er nog iets in de tank zit bij de veteraan. Ozzie Albies wordt preventief uitgeroepen tot NL MVP en ook Freddy Peralta, de Angels, A.J. Pollock en Scooter Gennett komen langs. Jasper maakt een diepe buiging voor de Mets coaching staff.
De tweede helft van de show staat in het teken van het kwartpunt van het seizoen. Met 25% van de wedstrijden in de boeken pakken de heren een aantal zaken die opvielen in de eerste anderhalve maand. Wat moet er met de Dodgers gebeuren? Hoe legit zijn de Braves en Phillies? Kunnen de White Sox nog terugkomen van de dramatische start?
De show sluit af met twee vragen uit de Mailbag.


Contact met de show? Dat kan via twitter.com/sportamerika, facebook.com/sportamerika of via justabitpodcast@gmail.com! Vind je de show tof en heb je een iTunes-account? Dan vinden we het leuk als je een goede review over ons achterlaat!

Jasper Roos
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen