MLB Podcast: Just A Bit Outside, Ep. 11

 


Episode 11: Joey Votto, de Mariners, Odubel Herrera, MLB in Londen?


In aflevering 11 van Just A Bit Outside zijn Lionel, Mike en Jasper op hun plek in de studio om het eerste kwart van het seizoen door te nemen.

Een boordevol MLB News & Notes-blok trapt af (02:45) met MLB’s plannen om de Yankees in 2019 naar Londen te vliegen. Ook vergapen de heren zich onder andere aan Joey Votto’s en Craig Kimbrel’s ongelooflijke strikeoutstatistieken en delen ze de platinum-plus-sombrero uit aan Odubel Herrera.
Verder wordt er met een schuin oog vooruit gekeken naar de Draft (wie gaat nummer 1 overall naar de Twins en waar gaat Hunter Greene worden gekozen?) en wordt er eer betoond aan het nieuwste Hall of Fame-lid: Rachel Robinson. Naast nog meer los nieuws levert het vaste blessurerondje ook deze week helaas weer grote namen op.

Tweede helft

Na ruim een half uur nieuwtjes, duiken de hosts in het tweede deel van de show wat dieper het pace of play-debat in (39:20). Blijkt er nu een statistische reden te zijn dat werpers steeds trager opereren op de heuvel en wedstrijden steeds langer duren?
Als laatste lopen de mannen alle divisies langs (48:10). Wat valt er na een kwart seizoen op aan de standings? Wat is er te verwachten voor de rest van het seizoen?
Het artikel van Five Thirty Eight dat in blok 2 besproken wordt, is hier terug te lezen.
Heb je een Mailbag-vraag voor de hosts of wil je om een andere reden met ons in contact komen? Mail de show via justabitpodcast@gmail.com of vind SportAmerika op Twitter en Facebook.
Heb je een Mailbag-vraag voor de hosts of wil je om een andere reden met ons in contact komen? Mail de show via justabitpodcast@gmail.com of vind SportAmerika op Twitter (#JABOPod) en Facebook.

Bedankt voor het luisteren en tot volgende week!


Just A Bit Outside is een podcastproject van SportAmerika en wordt geproduceerd door Jasper Roos.
Muziek:
Mark Blasco (PodcastThemes.com)
Jasper Roos
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen