Aankondiging: Fantasy Baseball

Miami Marlins v Washington Nationals
Net als in de voorgaande jaren organiseren we een Fantasy Baseball League. Net als bij de Football variant kunnen lezers onderling strijden en hun MLB kennis tonen in de SportAmerika Fantasy League. Nu de spelers begonnen zijn aan Spring Training en de eerste wedstrijden voor de deur staan begint het ook bij fantasy minnend MLB volger te kriebelen!
Fantasy leagues zijn ‘huge’ in Amerika en zorgen voor een extra dimensie tijdens het kijken naar de wedstrijden. Onder de lezers van SportAmerika zijn al een aantal fanatieke spelers. Uiteraard kunnen dat er altijd meer worden! Let wel, de MLB kent een seizoen van 162 wedstrijden en de teams spelen bijna dagelijks. Dus eenmaal per week je league optimaliseren zoals bij de NFL kan, maar is niet verstandig. Laat dat je niet afschrikken en doe mee!
Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar: fantasysportam@gmail.com met je naam en je Fantasy/MLB ervaring. De draft zal zo kort mogelijk voor het seizoen zijn zodat de rosters bekent zijn en (al zegt Spring Training niets) we weten wie er in vorm is. Vanwege mogelijke internationale deelnemers zal er pas na 21:00 uur gedraft worden. Speelde je vorig jaar ook mee is aanmelden niet noodzakelijk!
Bij genoeg aanmeldingen zullen er meerdere Fantasy Leagues komen. Heb je interesse om commissioner van een league te zijn? Laat dat ook even in je aanmelding weten.
Foto: Getty Images

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen