Sting in WWE Hall of Fame

StingSting wordt opgenomen in de WWE Hall of Fame. Dat heeft WWE vandaag bekendgemaakt.


De 56-jarige legende debuteerde in WWE op 23 november 2014 tijdens de Survivor Series. Vier maanden later nam The Stinger het bij WrestleMania 31 op tegen Triple H. De laatste keer dat Sting in een WWE-ring stond was in september 2015 tijdens Night of Champions. In zijn match tegen toenmalig WWE World Heavyweight Champion Seth Rollins liep hij een zware nekblessure op na een Power Bomb tegen de turnbuckle. De kans dat Sting nog terugkeert in de WWE-ring lijkt minimaal.
Sting debuteerde als pro in 1987 in WCW en zou de organisatie van mediatycoon Ted Turner tot het bittere eind (maart 2001) trouw blijven. De zesvoudig WCW World Champion was in eerste fase van zijn WCW-loopbaan te herkennen aan zijn blonde haren, in felle kleuren geschminkte gezicht en neon ringkleding. In 1996 onderging de Stinger een transformatie en maakte de sports entertainment wereld kennis met de duistere kant van de charismatische performer.
Namens WCW nam Sting het op tegen de nWo van ‘Hollywood’ Hogan, Kevin Nash en Scott Hall. De Sting versus nWo verhaallijn zorgde ervoor dat WCW de WWE passeerde als populairste sports entertainment organisatie. WCW Monday Nitro versloeg WWE Monday Night RAW maar liefst 83 weken op rij in de strijd om de gunst van de kijker.
© 2016 WWE, Inc. All Rights Reserved.

  1. Als SPORT-site maken jullie jezelf belachelijk door aan deze onzin aandacht te schenken. Dit is geen sport., maar voorgekookt ‘entertainment’.

    • Jij moet niet zo zeuren. Alsof hun niet moeten trainen voor dit. En het niet zwaar en fysiek is. Ook al zit er een verhaallijn in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen