RAW: Emma onder het mes, eerste ''Asylum Match'' tijdens Extreme Rules

Emma injured
Voorafgaand aan Monday Night RAW werd bekend dat Emma voorlopig niet in de WWE-programmering te zien zal zijn. De Australische superstar heeft tijdens een live event een rugblessure opgelopen en zal woensdag geopereerd moeten worden.
Emma zou het tijdens RAW eigenlijk samen met haar partner Dana Brooke opnemen tegen Becky Lynch en een nog te bepalen partner. Dat kon logischerwijs geen doorgang vinden, en daarom nam Dana Brooke het in een singles match op tegen Becky Lynch. Dana Brooke won deze match.
Ook werd tijdens RAW bekend dat Dean Ambrose en Chris Jericho het zondag tijdens Extreme Rules tegen elkaar op zullen nemen in de allereerste ”Asylum Match”. Dit is eigenlijk gewoon een normale steel cage match, maar dan met de toevoeging van allerlei attributen zoals bijvoorbeeld een dwangbuis en prikkeldraad.
Tijdens de WWE Extreme Rules Kickoff Show zal er een No Disqualification match plaatsvinden tussen Dolph Ziggler en Baron Corbin. Zij kruisten eerder ook al de degens tijdens de kickoff show van WWE Payback afgelopen maand, toen was het Ziggler die er d.m.v. een roll-up met de winst vandoor ging.
Extreme Rules vindt in de nacht van zondag op maandag plaats in het Prudential Center in Newark, New Jersey en is in Nederland live te zien op het WWE Network.
Foto: © 2016 WWE, Inc. All Rights Reserved
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen