Batista bij WrestleMania?

RR_01262014jg_1131WWE-baas Vince McMahon heeft Batista een voorstel gedaan om rol (geen match) te spelen tijdens WrestleMania 32 in AT&T Stadium. De viervoudig World Heavyweight Champion en tweevoudig WWE Champion was afgelopen weekend backstage bij de Royal Rumble. The Animal heeft het aanbod van McMahon (vooralsnog) afgewezen.
Batista debuteerde in 2002 in WWE. Van januari 2003 tot februari 2005 was hij -samen met Triple H, Randy Orton en Ric Flair- lid van de groep Evolution. In januari 2005 won Batista de 30-Man Royal Rumble Match en twee maanden later pakte de krachtpatser uit Washington D.C. zijn eerste World Heavyweight Championship, hij versloeg Triple H in de main event van WrestleMania 21 in Los Angeles. Batista zou de titel maar liefst 282 dagen in zijn bezit houden.
In januari 2014 keerde Batista, na een afwezigheid van vier jaar, terug in de WWE en won de hij de 30 Superstar Royal Rumble Match voor de tweede keer in zijn WWE-carrière. Twee maanden later stond The Animal samen met Randy Orton en Daniel Bryan in de main event van WrestleMania 30 in New Orleans. Zijn laatste WWE-match vond plaats op zondag 1 juni tijdens WWE Payback 2014 in Chicago.
Vorig jaar nam Batista de rol van Mr. Hinx in de nieuwe James Bond film SPECTRE voor zijn rekening. Ook was hij te zien als Drax the Destroyer in Guardians of the Galaxy.
© 2016 WWE, Inc. All Rights Reserved.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen