Kaartverkoop UFC in Ahoy morgen van start


Kaarten voor UFC Fight 115 in Ahoy Rotterdam zijn vanaf vrijdag 21 juli verkrijgbaar. Het event, dat op 2 sepetember zal plaatsvinden, zal het tweede UFC-evenement in de Rotterdamse evenementenhal zijn. Een gevecht tussen Stefan Struve en Alexander Volkov staat als headliner geprogrammeerd.
De kaarten zijn verkrijgbaar via de website van de UFC. Ook zijn kaarten te krijgen via Ahoy en Ticketmaster. Vorig jaar kwam de organisatie in mei voor het eerst naar Nederland. Destijds was het evenement een flink succes en werden de kaarten allemaal verkocht. Ook toen stond Stefan Struve geprogrammeerd. Hij won van Bigfoot Silva.

Line-up

Een verschil met de het eerste bezoek aan Nederland is wel dat vooralsnog minder grote namen en vooral minder landgenoten geprogrammeerd staan. Bij het eerste bezoek kwamen bijvoorbeeld ook Alistair Overeem en Germaine de Randamie in actie. Beide vechters klommen wonnen hun gevechten en klommen snel op richting een titelgevecht. Die kans lijkt nu uiterst klein. Al gaf Alistair Overeem zelf na zijn winst op Fabricio Werdum van twee weken geleden aan graag te willen komen. Er zijn echter wel wat obstakels om dit te verzorgen.


De onder Afghaanse vlag uitkomende Siyar Bahadurzada zal wel zijn opwachting maken in Rotterdam. Bahadurzada is een Afghaans-Nederlandse vechter die op dit moment 2-2 staat in de UFC. Hij kwam in 1999 op zijn vijftiende naar Nederland. De fijne kneepsjes van het MMA-vak leerde hij van toptrainer Martijn de Jong. Zijn tegenstander zal de in de UFC debuterende Abu Azaitar worden. Azaitar is al sinds 2009 als MMA-prof actief.
De line-up zoals hij er voorlopig uitziet is hier te vinden. De weeek voorafgaand aan UFC in Ahoy staat in het teken van het duel tussen voormalig bokswereldkampioen Floyd Mayweather en UFC-dubbelkampioen Conor McGregor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen