NHL Power Rankings: Dallas Stars kent een forse dip

Dallas Stars v Toronto Maple Leafs
Het NHL seizoen is even onderweg en dan wordt het lastiger om te zien welke teams in vorm zijn en welke niet. Wekelijks zetten wij op rij who’s hot en who’s not. Deze lijst is samengesteld op basis van de mening van de auteur. Mocht je het er niet mee eens zijn, laat het gerust weten via de comments of met een tweetje.
Dallas Stars is voor het eerst dit seizoen niet in de top van de ranglijst vinden. De ploeg zakt terug naar plaats negen na een slechte serie wedstrijden. San Jose Sharks won vier duels deze week en is de grootste stijger.
17-01
Foto: Getty Images/archief

  1. Dat de Blackhawks niet populair is bij de redactie maakt me niets uit maar dat ze nu maar 1 plaatsje gestegen zijn na de maximale score, 4 uit 4, begrijp ik niet.
    Kan men geen lijst maken op basis van de gespeelde wedstrijden en behaalde punten.??

    • Had ik de Blackhawks nu de toppositie gegeven, dan had ik een week eerder ook de Panthers de koppositie moeten geven ten opzichte van de Capitals. Dat heb ik toen niet gedaan en daarom nu ook niet. Mijns inziens zijn de Capitals, over een langdurige periode, dusdanig goed bezig dat ik hun beter inschaal dan de Blackhawks en de Panthers. Daarom zijn de Capitals voor mij nummer één. Zij verliezen af en toe wel eens, maar zijn over het gehele seizoen al bijzonder indrukwekkend bezig en dat weegt voor mij zwaarder dan een win streak van tien duels. Vanaf plek drie kun je nu eenmaal weinig stijgen en dus blijft het dan maar bij één plek. Hoop dat daarmee je vraag beantwoord is. 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen