Minnesota Wild ontslaan coach Mike Yeo

mike yeo
Gisteravond werd, na de 2-4 nederlaag tegen de Boston Bruins, bekend dat de Minnesota Wild hoofdcoach Mike Yeo de laan uit hebben gestuurd. Dit was het gevolg van een nederlagenreeks die gisteravond de achtste wedstrijd bereikte. Ook won Minnesota slechts één van de laatste veertien wedstrijden! Vorige week zaterdag zij general manager Chuck Fletcher nog dat de baan van Yeo zeker niet in het geding was, maar dit bleek opnieuw een geval van de beruchte ‘kiss of death’.
John Torchetti, hoofdcoach van het tweede team van de Wild, de Iowa Wild, neemt Yeo’s taken over tot het einde van het seizoen. Eerder was hij al interim coach van de Florida Panthers (2003-2004) en van de Los Angeles Kings (2005-2006) en heeft hij ervaring als assistent coach opgedaan bij de Atlanta Trashers (nu Winnipeg Jets), de Chicago Blackhawks en de Tampa Bay Lightning.
De Wild bezetten momenteel de zesde positie in de Central division en beschikken over een record van 23-22-10. De achterstand op wildcardhouders Nashville en Colorado is respectievelijk vijf en zes punten, maar de Wild hebben nog wel een wedstrijd te goed t.o.v. Nashville en maar liefst drie t.o.v. Colorado.
Foto: Minnesota Star Tribune

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen