Zorgt rentree McDavid voor play-offs in Edmonton?

PicsArt_01-31-08.28.55
In de NHL 4-on-4 van SportAmerika laten vier NHL redacteuren elke dinsdag hun licht schijnen op vier nieuwsfeiten, stellingen of geruchten in de NHL. Vanaf deze week sluit één van onze lezers aan die als gastredacteur zijn of haar mening geeft. Deze week is dat Peter Dijkens, die plaats neemt naast Bas Rotteveel, Jens DeMuynck en Ed Versteeve. Aan bod komen de affaire John Scott, de coachwissel in Pittsburgh, de terugkeer van Connor McDavid en doping in de NHL.
Even voorstellen: wie is Peter Dijkens?
Peter Dijkens is 38 jaar en woonachtig in Gouda. In het dagelijkse leven is hij werkzaam als Field Service Technician. Hij komt voor het eerst in aanraking met NHL ijshockey als hij dat als klein ventje kijkt met zijn vader op TV. De passie, strijd en het fysieke aspect spreken hem aan.
Hij heeft zijn hart verpand aan de Pittsburgh Penguins, mede door het prachtige tenue. Na het bijna faillissement heeft hij de wederopbouw van dr club meegemaakt, met als beloning de Stanley Cup winst van de Penguins in 2009. Het live bezoeken van wedstrijden is nog geen succes voor Peter; vijf nederlagen in vijf duels tot nu toe. Dit weekend reist Peter naar New York en Pittsburgh om wedstrijden van de Rangers en Penguins te bezoeken. Wie weet is duel nummer zes het duel dat de eerste live zege oplevert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen