Wicked Wood SportAmerika Football Pool 2021/2022: Week 8

Ivo Kuijpers ging twee weken aan kop in de Wicked Wood SportAmerika Football Pool. Na week 8 moest hij echter zijn koppositie afstaan. Vorige week leidde Julius Groenendaal al samen met Kuijpers en deze week gaat hij aan kop met Maarten Vrijsen. De weekwinnaar was Remco Visser. Evenals Christian Kurdoghlian voorspelde hij 11 duels correct, maar met 32 zat hij dichterbij de MNF-totaalscore van 37. Tot slot nog een eervolle vermelding voor FGR. Zij voorspelden als enige deelnemer MNF correct.

Wicked Wood SportAmerika Football Pool top 10 na week 8
Wicked Wood SportAmerika Football Pool top 10 na week 8

In week 6 en week 7 werden meerdere duels collectief goed voorspeld. In week 8 was daar echter geen sprake van. Bij overwinningen van de Bills, Rams en Chiefs was er steeds één deelnemer die dacht dat respectievelijk de Dolphins, Texans of Giants zouden winnen. Daarnaast ging men maar liefst zes keer bijna collectief in de fout. Bijna niemand hield namelijk rekening met nederlagen voor de Cardinals, Falcons, Bengals, Browns, Chargers en Buccaneers. Het verschil werd in week 8 vooral gemaakt door overwinningen van Green Bay, Philadelphia en Pittsburgh goed te voorspellen. Er was weinig vertrouwen in de Packers en Steelers en wat betreft de Eagles waren de meningen verdeeld.

PACKERS EN CHIEFS ZORGEN VOOR SPANNING IN WEEK 9

In week 8 werd weinig spannends verwacht, maar met overwinningen van de Jets, Patriots en Saints op respectievelijk de Bengals, Chargers en Buccaneers waren er voldoende verrassingen. Op voorhand lijkt er in week 9 ook weinig spanning te zijn. Het enige duel dat beide kanten op kan, lijkt die tussen de Green Bay Packers en de Kansas City Chiefs. De Packers moeten het doen zonder Aaron Rodgers die niet gevaccineerd blijkt te zijn, COVID kreeg en daardoor het duel mist. De Chiefs maken een zeer moeilijk seizoen door, maar maken door de situatie van Rodgers toch een kans.

Heel veel succes in de negende week van de Wicked Wood SportAmerika Football Pool!

Wicked Wood SportAmerika Football Pool top 10 van week 8
Wicked Wood SportAmerika Football Pool top 10 van week 8

Lees hier alle artikelen over de Football Pool!

Coverfoto: Mike Dinovo/USA Today Sports

Luuk Dokter
Luuk Dokter
Adjunct-hoofdredacteur en NFL-eindredacteur. Bij SportAmerika sinds 2017. Go Bills!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen