TNF: Pass-aanval Titans blijkt maatje te groot voor Packers

De Green Packers wonnen afgelopen zondag eindelijk weer. Tegen de Dallas Cowboys haalden ze een broodnodige zege binnen. De Tennessee Titans wonnen ook, thuis werden de Denver Broncos verslagen. Ondanks hun winst van afgelopen weekend blijft de nood hoog voor de Packers om te winnen. Er moest tijdens Thursday Night Football gewonnen worden om zicht te houden op de play-offs.

TITANS NEMEN VOORSPRONG IN KOUD LAMBEAU

Het waren de Titans die de eerste klap uitdeelden. Ze begonnen de wedstrijd met de bal en lieten niet na om gelijk te scoren. Na een drive van 83 yards scoorde Dontrell Hilliard na een pass van Ryan Tannehill een touchdown. Het was koud in Green Bay. De eerste sneeuwvlokken van dit seizoen vertoonden zich al in het eerste kwart, maar de Packers lieten zich niet afleiden door de weersomstandigheden. Na vorige week de beste wedstrijd uit zijn jonge carrière te hebben gespeeld, was Christian Watson ook vandaag klaar voor een uitdaging. Hij ving een goedgeplaatste bal van Aaron Rodgers in de endzone voor de touchdown. Het extra punt van Mason Crosby werd wel geblockt.

De touchdown betekende ook direct het einde van het eerste kwart. Daarna had Tennessee lang balbezit, 10:06 minuten om precies te zijn. Toch strandde hun drive net voor de doellijn van Green Bay. De Packers-D hield zich sterk en zo stopten ze de Titans op de 4-yardlijn van GB en forceerden ze een turnover-on-downs. Wel moesten de Packers na een 3-and-out direct punten. De punt van Pat O’Donnell was niet goed en gaf Tennessee een startpositie op de 41-yardlijn van de Packers. Kort daarna doet Derrick Henry wat hem eerder niet lukte, namelijk de bal binnenrennen vanaf de 4-yardlijn. Het gaf de Titans een 14-6 voorsprong, tevens de ruststand.

DERRICK HENRY KAN HET OOK DOOR DE LUCHT

De Packers begonnen de tweede helft met de bal. Na een lange drive moesten ze genoegen nemen met een field goal-poging. Deze keer schoot Crosby wel raak. Ook de Titans hadden daarna prijs. Na een 91-yard drive die slechts drie minuten duurde, scoorden ze hun derde touchdown van de avond. Henry blijkt naast rennen ook nog korte passjes te kunnen geven. Hij vond dan ook met een korte jump-pass Austin Hooper in de endzone voor de TD. De bal gooien werkte vanavond, zeker voor de Titans. Derrick Henry tekende slechts 87 rushing yards op, wel ving hij voor 35 yards. In totaal hadden de Titans 320 passing yards tegenover 88 rushing yards. Overigens schoot Josh Lambo, die de geblesseerde Randy Bullock verving, het extra punt tegen de paal aan. Green Bay sloeg daarna snel terug met een eigen touchdown. Wederom was het Watson, de rookie ving zijn vijfde TD-pass in een week tijd. Ook de two-point try was succesvol, hierdoor stonden de Packers nog maar met drie punten achter.

De Titans lijken eindelijk te hebben geleerd van hun verleden, ze waren dan ook niet van plan om deze voorsprong uit handen te geven. Na een 63-yard drive scoorden ze hun vierde touchdown van de avond. Hooper ving namelijk een pass van Tannehill in de endzone. Na een snelle GB 3-and-out onderschepte Rasul Douglas een worp van Tannehill. Helaas voor de Packers scoorden ze daarna niet meer. Het was het verhaal van het vierde kwart voor Green Bay. Ze kwamen niet door de verdediging van Tennessee heen. Door het verlies lijken de play-offs een stuk verder weg, zeker nu divisiewinst uitgesloten lijkt. Dit is een groot contrast met de situatie van de Titans, het lijkt dat zij de AFC South voor het derde jaar op rij gaan winnen.


Hier lees je de previews van alle andere wedstrijden.

Coverfoto: Patrick McDermott/Getty Images

Seán van Zon
Seán van Zon
Stagiair en student Journalistiek. Al sinds heugenis fan van de Giants, Knicks en Yankees. Tijdens studie in Ohio ook een zwak voor de Browns ontwikkeld, ondertussen ook fan van de Michigan Wolverines.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen