Tillman met pensioen

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b3/Flickr_-_The_U.S._Army_-_Medal_of_Honor_meeting_(1).jpg
Charles Tillman zet na dertien seizoenen, twee Pro Bowls en een Walter Payton Man of the Year award, een punt achter zijn carrière. Hij maakte het nieuws maandag bekend op Twitter via  Youtube met een nogal komisch filmpje. (zie onderstaand)
Tillman werd in de 2003 door de Chicago Bears gedraft in de tweede ronde. Hij was jarenlang een onmisbare schakel in de gevreesde defensie van Bears, die de NFC jarenlange domineerden. Tussen 2005-2012 speelde hij elk jaar minimaal 14 wedstrijden en werd beloond met een First team All Pro benoeming.
Door blessures waren de laatste twee jaar bij de Bears niet noemenswaardig. De Carolina Panthers pikten hem vorig seizoen op, nadat hij geen nieuw contract bij de Bears kreeg. Bij de Panthers liet hij wederom zien wat voor goede speler hij is. Tillman was namelijk een zeer belangrijke factor in het succes van de Carolina Panthers op weg naar de Super Bowl.
Als kroon op zijn carrière won hij in 2013 de Walter Payton Man of the Year award. Een award die hij kreeg voor zijn toewijding aan en inzet voor duizenden chronisch zieke kinderen en hun families. Hij was in zowel in 2011 en 2012 ook al finalist. Dit geeft des te meer aan, dat hij naast een geweldige football carrière ook een geweldige carrière buiten het veld heeft neergezet.
 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen