Arian Foster vindt nieuwe club

Houston Texans v Tennessee Titans
Arian Foster heeft een nieuwe club gevonden. De running back heeft maandag een contract getekend bij de Miami Dolphins, nadat hij eerder die dag een workout had afgerond bij de club uit Miami.
Foster werd in de 2009 als undrafted free agent aangetrokken door de Houston Texans, waar hij tot en met afgelopen seizoen onder contract stond. In deze periode werd hij vier keer uitgenodigd voor de Pro Bowl en leidde hij twee keer de NFL met de meeste rushing yards. In maart van dit jaar werd hij gecut door de Texans en moest hij op zoek naar een nieuwe werkgever.
Momenteel is Foster herstellende van een zware achillespees blessure, die hij opliep in oktober vorig jaar tegen de Dolphins, maar de verwachting is dat hij weer fit is voor het nieuwe seizoen.
Voor beide partijen lijkt dit een goede deal. Voor Foster is dit dé kans op echte snaps naast tweedejaars running back Jay Ajayi en voor de ‘Fins is dit de broodnodige ervaring die ze zoeken ten behoeve van de groei van hun jonge running back.
De grootste vraag blijft natuurlijk of Arian Foster in zijn achtste seizoen nog van waarde kan zijn. De Dolphins zagen in ieder geval genoeg om hem toe te voegen. Laten we hopen dat Foster het nog niet is verleerd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen