SportAmerika presenteert: Super Bowl 50 Party!

super-bowl-50-logo
Voor het vijfde jaar op rij organiseren SportAmerika, Touchdown Live, Yiro en Coco’s Outback Pub het grootste Super Bowl Feest van Nederland. In de nacht van 7 op 8 februari kan je samen met andere fans een avond én nacht genieten van het grootste eendaagse sportevenement ter wereld. Een lading aan plasma-tv’s en twee enorme schermen zorgen ervoor dat je geen seconde van het duel hoeft te missen. Vorig jaar en het jaar ervoor keken honderden #SportAm fans samen de finale in Amsterdam.
De deuren gaan om 21.00 uur open. Wij raden iedereen om zo vroeg mogelijk te komen om zodoende ook mee te kunnen genieten van #SportAm Happy Hour én om een goede plek te bemachtigen. Van te voren kun je altijd even de laatste Touchdown Live kijken om je voor te bereiden op de belangrijkste footballwedstrijd van het jaar.

Speciaal voor de SportAmerika lezers en Touchdown Live kijkers organiseren we natuurlijk weer mooie acties. Zo ontvang je een gratis welkomstdrankje, zijn er speciale #SportAm hapjes en maak je kans op fantastische prijzen. Zo kun je met je voorspellende gaven onder meer een NFL jersey winnen!
Aanmelden? Mail naar sbparty@yiro.nl, zet in onderwerp ‘SuperBowl Party 2016’ en geef aan met wie je komt.
Benieuwd hoe het allereerste feestje eruit zag in 2011? Dat kan hier:

Tot dan!
Foto: NFL

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen