SportAmerika Podcast: NFL Divisional Round playoffs

In de eerste ‘Sport Amerika Podcast’ bespreken Neal Petersen en Justin Kevenaar de vier wedstrijden van Divisional Round playoffs.
Zo wordt onder meer de krankzinnige game tussen de Dallas Cowboys en de Green Bay Packers besproken, is er een discussie of ‘Matty Ice’ Ryan het in zich heeft om zijn Atlanta Falcons naar de Super Bowl te leidden en of de zwakke New England Patriots (die wel gewoon te sterk bleken voor de Houston Texans) de boel op tijd op orde krijgen voor volgende week tegen de Pittsburgh Steelers.
Veel luisterplezier!

3 REACTIES

  1. De wildcardronde was inderdaad saai en voorspelbaar.
    Ik vond de wedstrijd tussen de Seahawks en Falcons erg goed. Maar ik was ook voor de Falcons. De Seahawks zijn ook zo irritant, neem nou Graham, draait een teleurstellend seizoen en gaat meteen na de eerste TD arrogant doen tegen het Falconfans. Gelukkig was de Falcondefensie zeer goed bezig, intercepties, Wilson niet laten rushen en drie sacks. Die safety was prachtig. Falcons stonden toen nog wel achter maar dat was het keerpunt van de wedstrijd.
    De Patriots hadden mazzel dat de Texans aanvallend (waren dit seizoen 29ste met hun aanval) weinig konden bereiken. De Patriots hebben nu wel 1 van de sterkste defensies verslagen. Nu alleen nog even de Steelers opruimen en op naar de superbowl ;).
    Ik weet trouwens niet of je blij moet zijn om de superbowl te bereiken, want zowel de Packers als Falcons zijn op dit moment onverslaanbaar.

  2. Nou, dat vraag ik me toch af. Zowel de Packers als de Falcons geven wel erg veel punten weg. Ik denk dat de winnaar van de Superbowl wel iets meer in zijn mars moet hebben in verdedigend opzicht. Ze zijn aanvallend inderdaad achterlijk goed, maar of dat genoeg is? Ik hoop overigens dat de Steelers er met de Superbowl vandoor gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen