SportAmerika Football Pool 2018/2019 Week 17

FOOTBALL POOL 2018/2019 WEEK 17

Week 17 is weer een week met zestien wedstrijden.De laatste kans om voor het play-off seizoen nog wat punten te pakken. Alle wedstrijden worden op zondag gespeeld, waarbij de laatste op maandagmorgen vroeg Nederlandse tijd is.
Dit is meteen de meest interessante wedstrijd van het weekend tussen de Colts en de Titans om te bepalen wie er met de Texans mee gaan naar de play-offs. Er is zelfs nog kans op het kampioenschap in de divisie, maar dan moeten de Texans wel verliezen van de Jaguars. Voor de Texans geldt ook nog dat als ze winnen en de Patriots verliezen ze een bye hebben het eerste play-off weekend. De Steelers hebben alleen nog kans op een play-off spot als de Ravens verliezen van de Browns en ze zelf winnen van de Bengals.
In de NFC gaat het gevecht om het laatste plekje in de play-offs tussen de Vikings en de Eagles. De Eagles moeten bij winst hopen op een misstap van de Vikings. De Vikings ontvangen de Bears en de Eagles gaan op bezoek bij de Redskins. Voor de Bears kan er nog een first week bye verdiend worden bij winst, maar dan moeten de Rams wel verliezen tegen de 49ers.
Tip is om de pool via desktop/laptop in te vullen, de antwoorden van je inzending worden (als het goed is) automatisch naar je gemaild. We denken dat Safari misschien ook problemen geeft. Advies is om Chrome of Firefox te gebruiken bij het invullen. Heb je geen bevestigingsmail dan zijn de antwoorden niet geregistreerd.
Verder graag altijd met dezelfde naam en hetzelfde e-mailadres de pool insturen. Verkeerd invullen levert onnodig veel meer werk op. De naam in de scorelijst is de naam die bekend is bij ons.
Veel plezier met het invullen en het kijken!
LET OP!!! DEADLINE Zondag  30 December 18:59.
Te laat ingevuld dan worden alle vragen over de reeds gespeelde wedstrijden niet goedgekeurd. (7 wedstrijden starten om 19:00)
Check de uitleg in ons (ongewijzigde) rule book: FOOTBALL POOL RULE BOOK

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen