SportAmerika Football Pool 2018/2019 Week 14

FOOTBALL POOL 2018/2019 WEEK 14

Week 14 is weer een week met zestien wedstrijden. De eerste wedstrijd is de Jaguars tegen de Titans. Het weekend eindigt met de Vikings tegen de Seahawks. Voor de Vikings geldt dat ze weer moeten winnen om in de race te blijven voor een play-off spot. Afgelopen week hebben ze de kans laten liggen om dichter bij de Bears te komen.
Het meest interessant is waarschijnlijk wel het duel tussen de Eagles tegen de Cowboys, simpel gezegd om de divisie. Als de Eagles winnen komen ze bovenaan te staan en dat terwijl ze toch nog niet zo’n best seizoen hebben. Een must win ook voor de regerend kampioen gezien het resterende programma.
Tip is om de pool via desktop/laptop in te vullen, de antwoorden van je inzending worden (als het goed is) automatisch naar je gemaild. We denken dat Safari misschien ook problemen geeft. Advies is om Chrome of Firefox te gebruiken bij het invullen. Heb je geen bevestigingsmail dan zijn de antwoorden niet geregistreerd.
Verder graag altijd met dezelfde naam en hetzelfde e-mailadres de pool insturen. Verkeerd invullen levert onnodig veel meer werk op. De naam in de scorelijst is de naam die bekend is bij ons.
Veel plezier met het invullen en het kijken!
LET OP!!! DEADLINE vrijdag  7  December 02:19.
Te laat ingevuld dan worden alle vragen over de reeds gespeelde wedstrijden niet goedgekeurd.
Check de uitleg in ons (ongewijzigde) rule book: FOOTBALL POOL RULE BOOK

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen