NFL Update: Saints halen Manti Te'o, Johnny Manziel volgt?

Manziel
Na de officiële Free Agency-periode blijft de NFL-carroussel volop draaien. We zetten de belangrijkste transfers, trades en thuisblijvers van de afgelopen dagen op een rij.
Mark Sanchez verhuist naar de Chicago Bears. Na vijf seizoen bij de New York Jets, twee seizoenen bij de Philadelphia Eagles en een jaar bij de Dallas Cowboys mag de 30-jarige quarterback zijn geluk gaan beproeven in ‘The Windy City’. Na het vertrek van Jay Cutler bleven er enkel jonkies over in de quarterback room en de Bears halen met Sanchez wel ervaring binnen. Maar of ‘Sanchize’ de startende spelverdeler gaat zijn, lijkt twijfelachtig.
De hype rondom zijn persoon heeft Johnny Manziel op het veld nooit kunnen waarmaken. Drusgproblemen, aanhoudingen en rehabilitatie zorgden ervoor dat de 24-jarige quarterback meer bekendheid verwierf naast dan op de gridiron. Maar de free agent heeft de interesse gewekt van de New Orleans Saints-hoofdcoach Sean Payton. Met behulp van Payton zou de nog altijd geschorste Manziel een opvolger van Drew Brees kunnen worden in de toekomst.
Kiko Alonso gaat nergens naartoe. De 26-jarige linebacker heeft voor drie jaar bijgetekend bij de Miami Dolphins, waardoor hij tot 2020 onder contract staat in Florida. De verlenging heeft een waarde van 25 miljoen dollar, waarvan 18,5 miljoen dollar gegarandeerd is. Alonso is van grote waarde voor de Dolphins; vorig jaar was hij goed voor 115 tackles, twee intercepties en vier passes defended.
Na vier seizoenen gespeeld te hebben voor de San Diego Charges verkast Manti Te’o van de westkust richting het zuidoosten van de Verenigde Staten. De 26-jarige linebacker zette zijn krabbel onder een tweejarig contact bij de New Orleans Saints. Te’o werd de afgelopen jaren geveld door blessures, wat zijn vertrek uit San Diego mogelijk heeft beïnvloed. Bij de Saints moet Te’o de defense versterken, een verdediging die het het afgelopen seizoen zwaar te verduren had.
Foto: Getty Images (archief)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen