NFL Update: Eagles en Patriots ruilen

https://c2.staticflickr.com/4/3956/15728064286_42b43efe12_b.jpg
Headlines

  • Arian Foster starter voor Dolphins. DeVante Parker twijfel voor week 1.
  • 49ers verlengen contract van ‘slimmed down’ Tank Carradine.
  • Rob Gronkowski hervat training bij de Patriots.

SportAmerika Football Pool
Doe mee met de SportAmerika Football Pool! Vul snel de seizoensvoorspelling en de voorspelling voor week 1 in! Speel mee en win! Deadline is donderdag 8 september 23:59.
Forsett terug bij Ravens

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1a/Justin_Forsett_2015_preseason.jpg

Running back Justin Forsett werd afgelopen zaterdag gecut door zijn werkgever de Baltimore Ravens, maar tekende maandag weer een 2-jarig contract bij de ploeg uit Baltimore. Het contract is van dezelfde waarde als zijn vorige contract. Forsett werd in 2014 nog uitgenodigd voor de Pro Bowl. Hij raakte vorig jaar helaas geblesseerd in week 11. Forsett brak zijn arm en zijn seizoen was ten einde.
Terrance West is momenteel de startende running back met Javorius Allen als de back-up. De rookie Kenneth Dixon is geblesseerd geraakt, waardoor er een plek vrij kwam voor een derde back. Daarnaast plaatsten de Ravens twee spelers op de Injured Reserve lijst. Deze twee factoren zorgden ervoor dat de Ravens Forsett opnieuw aantrokken.
Headlines

  • Bruce Miller ontslagen door 49ers na (2de) geweld incident.
  • Matt Kalil en Xavier Rhodes hervatten training bij Vikings.

Eagles en Patriots ruilen

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cd/Josh_Kline.JPGDe Philadelphia Eagles en New England Patriots hebben een trade rond gemaakt. De Eagles sturen cornerback Eric Rowe naar de Patriots in ruil voor offensive lineman Josh Kline en een 4th round pick, dat mogelijk een 3rd round pick kan worden in de draft van 2018.
Rowe was een 2nd round pick in 2015, maar hij zat niet bij de eerste vier in de depth chart van de Eagles en zijn rol leek minimaal komend seizoen. De Patriots kunnen hem goed gebruiken, omdat ze momenteel erg krap zitten in het aantal cornerbacks. Kline leek een starter te zijn dit jaar, maar blijkbaar hebben de Patriots genoeg vertrouwen in hun andere interior lineman. De Eagles kunnen hem goed gebruiken voor de breedte.
Headlines

  • Bills contracteren return specialist Brandon Tate.
  • Drew Brees hoopt nieuw contract voor eerste speeldag rond hebben.
  • Bijna geschorste Lane Johnson verwacht nog te spelen voor Eagles.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen