NFL Update: Top pick Goff inactive tegen Niners

Goff
Jared Goff moet de eerste wedstrijd tegen de San Francisco 49ers vanaf de zijlijn toekijken. De eerste keuze van de afgelopen draft is door coach Jeff Fisher benoemd als derde quarterback van de Los Angeles Rams.
De Rams zullen het tijdens Monday Night Football doen met Case Keenum als starter en Sean Mannion als backup. Bij blessures of andere calamiteiten is punter Johnny Hekker de derde quarterback. De meeste ploegen nemen per wedstrijd maar twee quarterbacks mee, om zo meer ruimte te maken voor special team spelers.
Rollen omgedraaid
Waarschijnlijk is de wedstrijd tegen de Niners de enige wedstrijd die Goff in zijn gewone kleren zal moeten toekijken. Fisher liet al weten dat de rollen van Mannion en Goff bij de eerste thuiswedstrijd, een week later tegen Seattle, omgedraaid zullen worden.
De Rams willen hun toppick rustig brengen en Goff de gelegenheid geven om de hele NFL-entourage te ervaren zonder direct in actie te hoeven komen. Vanaf week 2 zal Goff dan ook waarschijnlijk de backup zijn en de verwachting is dat hij in de loop van het seizoen ook Keenum zal vervangen als starter. De Rams hebben tenslotte niet voor niets veel picks opgegeven om Goff te mogen kiezen in de afgelopen draft.
SportAmerika Football Pool
Doe mee met de SportAmerika Football Pool! Vul snel de seizoensvoorspelling en de voorspelling voor week 1 in! Speel mee en win! Deadline is donderdag 8 september 23:59.
Elliot vrijuit bij aanklacht geweld
Indiana v Ohio State
Ezekiel Elliott zal niet worden vervolgd voor huiselijk geweld. Een ex-vriendin van de running back van de Cowboys had in juli een aanklacht ingediend tegen de rookie, maar vanwege tegenstrijdig en inconsistent bewijs heeft het Openbaar Ministerie van Columbus besloten Elliott niet te vervolgen.
Elliott heeft vanaf het begin meegewerkt aan het onderzoek, wat in zijn voordeel sprak volgens het OM. Het feit dat de nieuwe Cowboy niet vervolgd wordt, wil niet automatisch betekenen dat hij niet geschorst wordt, want het onderzoek van de NFL loopt nog. Een veroordeling door de rechter is niet noodzakelijk voor de league en de NFL kan dan alsnog tot het opleggen van een straf over gaan. Het is niet bekend wanneer de NFL haar onderzoek naar Elliott af denkt te ronden.
Patriots ontslaan Kline in plaats van ruil


Josh Kline leek gisteren nog op weg naar Philadelphia, als onderdeel van een trade van de Patriots, maar uiteindelijk is de offensive lineman ontslagen door New England. De 26-jarige speler werd gisteren op het laatste moment uit de trade gehaald, waarna de Patriots Kline onmiddellijk lieten gaan. De verwachting is dat Kline snel een andere club zal hebben, want de Eagles waren op het moment dat de trade werd aangekondigd al met meerdere teams in gesprek voor een vervolgruil. Nu is Kline, die vorig jaar 13 wedstrijden startte voor New England, niet meer afhankelijk van deze onderhandelingen en heeft hij de clubs voor het uitkiezen. Eric Rowe, die het ruilmateriaal voor Kline zou zijn, bewandelt wel nog steeds de omgekeerde weg en zal de Patriots verdediging gaan versterken.
Browns populaire bet in Las Vegas
Browns
Het succes van de Cavs en de Indians hebben gokkers doen inspireren om veel geld in te zetten op de Cleveland Browns. Een gok op de Browns levert ook het beste resultaat op, want een ingezette dollar levert 200 dollar winst op, terwijl geen enkel ander team meer dan 60 dollar per ingezette dollar oplevert. Er zijn meer mensen die voorspellen dat de Browns de Super Bowl winnen dan dat er ingezet is op elf andere teams, waaronder de Falcons, Redskins en Eagles
Voor de eigenaren van de casino’s is het niet te hopen dat de Browns dit wonder weten te voltooien, want dit levert ze het grootste verlies op. De kans dat het gebeurt is echter niet groot, want in de gokstad ligt de over/under voor overwinningen dit seizoen van de Browns op 4.
De meeste gokkers hebben dan vooral voor de grap ingezet op de grootste underdog. Zo ook fan Chris Hovan, die vijf dollar inzette op zijn favoriete ploeg.

“It was made strictly as a joke. I just wanted to place the ticket on the wall of my bar in the basement. I’ve been a season-ticket holder for 14 years and I know that the Browns are going to be horrible again this year.”

Foto’s: Getty Images

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen