NFL Update: enkelproblemen voor Roethlisberger

Wederom een zware avond voor Big Ben en de Steelers
Het gaat snel. Het reguliere seizoen zit erop en ook de eerste ronde van de play-offs hebben we ondertussen achter de kiezen. Tijd nu voor het échte werk. Geen excuses meer. Slechts twee wedstrijden scheiden de overgebleven teams nu nog van een plek in die felbegeerde Super Bowl. Dit is dan ook, nog meer dan eender welk ander moment in een NFL seizoen een heel slecht moment om geblesseerd te raken. Toch zijn er in dit blessureoverzicht weer nieuwe slachtoffers.
Big Ben heeft last van de enkel
Bij de zegevierende Pittsburgh Steelers, klaagde quarterback Ben Roethlisberger na de wedstrijd over een pijnlijke rechter enkel. Hij beloofde de aanwezige pers wel dat hij volgende week opnieuw klaar zou zijn voor de wedstrijd op bezoek bij de Kansas City Chiefs, ook al verliet hij de perszaal met een stevig ingepakte voet.


Joey Porter laat zich van zijn slechtste kant zien
De outside linebackers coach bij de Pittsburgh Steelers, Joey Porter, heeft die overwinning op de Dolphins toch iets te uitbundig gevierd. De man werd zondagavond opgepakt door de politie in Pittsburgh toen hij het aan de stok zou gekregen hebben met de portier aan een bar in het zuiden van de stad.


Porter wordt beschuldigd van zware geweldpleging, openbare dronkenschap en verzet bij arrestatie. Hij verblijft vooralsnog nog steeds in de gevangenis. “We verzamelen momenteel nog de nodige informatie en we geven geen verdere commentaar tot we beschikken over meer details”, aldus Burt Lauten, chef communicatie bij de Steelers.
MVP geblesseerd
Aan de overzijde, bij de Miami Dolphins, haalde running back Jay Ajayi het einde van de wedstrijd op bezoek bij Pittsburgh niet. De 23-jarige moest het veld verlaten met last aan de schouder in het vierde quarter. Volgens Ajayi zelf zou het gaan over een bestaande blessure, opgelopen in week 16, die opnieuw opspeelde. Verder verwacht hij zelf niet al teveel problemen. Zijn eerste optreden in een play-off wedstrijd eindigde de jongeling met 33 rushing yards op 16 pogingen. Dit was zijn minst goede prestatie sinds Week 4. Spreekwoordelijke pleister op de wonde voor de jonge running back, was dat hij verkozen werd tot de MVP van het team dit seizoen.


Packers maken zich zorgen om Nelson
De Green Bay Packers, tot slot, wonnen hun Wild Card game van de New York Giants en mogen zich opmaken voor een wedstrijd tegen de Dallas Cowboys. Domper op de feestvreugde, was echter het uitvallen van hun beste wide receiver: Jordy Nelson. Hij moest in het tweede quarter al de kleedkamer opzoeken met pijn aan de ribben na een harde klap van Giants cornerback Leon Hall. Green Bay coach Mike McCarthy had na de wedstrijd nog geen extra informative voor de pers, waardoor het angstig afwachten wordt voor de Green Bay fans deze week.


Photo: Getty Images

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen