NFL Draft needs: NFC North

Met de start van de combine is het tijd om de ogen op de NFL Draft te richten. Wat zijn hierbij de grootste behoeften van elke ploeg? Met ook de free agency periode onderweg is dat lastig te zeggen, maar we wagen een poging. Per divisie zetten we de grootste behoeften voor de draft op een rij. In deel 5: de NFC North.

CHICAGO BEARS

1. Wide receiver

Nu Allen Robinson bij de Los Angeles Rams heeft getekend in free agency, is de nood bij de Bears voor een wide receiver hoog. Er zitten een aantal goede receivers in de draft class van 2022, maar de Bears kunnen pas in de tweede ronde voor het eerst kiezen. Mocht er nog een goede receiver over zijn op dat moment, is het zaak dat de Bears hem kiezen. Justin Fields heeft alle hulp nodig die hij kan krijgen.

2. Cornerback

Ook op de positie van cornerback is het armoede troef bij de Bears. Voordeel voor het team uit Chicago is dat er veel goede cornerbacks zijn in de NFL draft class van 2022. Er bestaat een goede kans dat de Bears nog wat te kiezen hebben op deze positie in de tweede ronde.

3. Edge

Niet alleen Robinson is weg, ook Khalil Mack is getrade naar de Los Angeles Chargers. Hoewel Mack niet meer de verdediger is die hij een paar jaar geleden was, is dit wel een gemis voor de Bears. Het is dus zaak dat de Bears versterking draften op deze positie. Er is geen reden voor paniek, de edge class van 2022 zit boordevol talent.

DETROIT LIONS

1. Wide receiver

Met Amon-Ra St. Brown hebben de Lions een getalenteerde receiver die afgelopen seizoen met name in de laatste wedstrijden uitstekend speelde. St. Brown is echter niet de nummer één receiver waarmee de Lions vooruit kunnen. Er bestaat dus een goede kans dat de Lions een receiver gaan draften. Ze zullen hier niet de tweede pick van de Draft aan besteden, maar het is wel noodzaak om te versterken.

2. Edge

Detroit moet deze Draft een nieuwe edge rusher gaan draften. De Lions hebben geluk, want met de tweede pick in de Draft kunnen ze een toekomstige ster draften, zoals Aiden Hutchinson of Kayvon Thibodeaux. Deze Draft need zal dus zo goed als zeker vervuld worden.

3. Cornerback

Net als de Bears kunnen de Lions in de secondary versterking gebruiken. Zoals gezegd is de cornerback class van 2022 erg getalenteerd. De Lions hebben twee picks in de eerste ronde, die zullen ze waarschijnlijk niet aan een cornerback besteden. In de tweede ronde zullen de echte toppers op cornerback al weg zijn, maar er blijven dan nog een aantal goede namen over.

GREEN BAY PACKERS

1. Wide receiver

Nu de Packers Davante Adams richting de Las Vegas Raiders hebben gestuurd, is de nood hoog voor een nieuwe receiver. Adams en Aaron Rodgers waren één van de beste quarterback-receiver duo’s in de NFL, dus er zal een groot gat gevuld moeten worden. Als de Packers niemand toevoegen in free agency, moet dit in de NFL Draft gebeuren.

2. Safety

Darnell Savage heeft op de safety positie niet aan de verwachtingen van de Packers voldaan. De safety class van 2022 is behoorlijk sterk, dus de Packers hebben een goede kans om hier een versterking te vinden.

3. Tight end

Adams was de afgelopen jaren overduidelijk de nummer één receiver bij de Packers. Na zijn vertrek is het zaak om wat meer diversiteit te krijgen. Naast een wide receiver doen de Packers er mogelijk verstandig aan om een tight end voor Rodgers te draften.

MINNESOTA VIKINGS

1. Edge

Zoals gezegd is de edge class van 2022 zeer getalenteerd. De Vikings hebben pick #12 in de NFL draft, dus ze zijn in staat om op deze positie te versterken. De echte toppers als Hutchinson en Thibodeaux zijn dan waarschijnlijk al weg, maar de namen daaronder zijn ook zeer sterk.

2. Cornerback

Cornerbacks zijn in trek in de NFC North. Ook de Vikings kunnen versterking gebruiken in de secondary. Een goede cornerback zou de verdediging van de Vikings een stuk sterker maken. Goede kans dus dat hier een draft pick aan wordt besteed. 

3. Linebacker

Ook de derde draft need van de Vikings is in de defensie. Aanvallend hebben de Vikings een aardig team, verdedigend moeten ze nog een stap maken. De linebacker positie is eveneens een plek waar versterking nodig is.


Lees hier de draft needs van alle andere divisies.

Coverfoto: Daniel Mears/Detroit News

Marc Dorenbos
Marc Dorenbos
Houdt van voetbal, American Football en Basketball. Fan van de Bengals #WhoDey.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen