NFL: deze 8 teams komen niet onder Hard Knocks uit

Jacksonville Jaguars v Cleveland Browns
De bekroonde HBO-serie Hard Knocks gaat aankomend seizoen de dertiende editie tegemoet. En hoewel het nieuwe NFL-seizoen nog mijlenver weg lijkt, kijkt de redactie van SportAmerika alweer reikhalzend uit naar de reality-doc.
Het afgelopen jaar stonden de Los Angeles Rams centraal en nu is de crew van Hard Knocks op zoek naar een opvolger. Volgens de regels die team-eigenaren vier jaar geleden overeen zijn gekomen, komen de volgende ploegen in aanmerking voor een verplichte kandidatuur:

  1. Chicago Bears
  2. Cleveland Browns
  3. Tampa Bay Buccaneers
  4. Indianapolis Colts
  5. Philadelphia Eagles
  6. Baltimore Ravens
  7. New Orleans Saints
  8. Tennessee Titans

De NFL stelde in 2013 de regels op voor Hard Knocks. Franchises die in de afgelopen tien jaar al in de tv-serie verschenen, die een nieuwe hoofdcoach aanstelden of die de play-offs haalden in de laatste twee seizoenen, zijn uitgesloten van verplichte deelname.
Mocht geen van de 32 teams zich vrijwillig aanmelden voor de bekroonde tv-serie, dan wijst de NFL een ploeg aan uit deze pool van verplichte franchises. Traditiegetrouw maakt HBO het ‘winnende’ team eind mei/begin juni bekend.
Foto: Getty Images (archief)

1 REACTIE

  1. Denk dat de LA Chargers het wel willen doen, kunnen de buzz absoluut gebruiken om voet aan de grond te krijgen in die markt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen