NFL 4-on-4: wie is de winnaar van de Jamal Adams trade?


4. De rookies gaan zich langzamerhand melden voor training camp. Welke rookie kijken jullie naar uit om straks op het veld te zien in september?


Ton de Vries

“Chase Young. Dat was zo’n beest in college. Ik ben heel benieuwd hoe hij zich gaat laten zien in de NFL en of hij het nieuwe gezicht van de franchise in Washington kan worden. Ook kijk ik met bovengemiddeld veel interesse uit naar de route-running skills van Jerry Jeudy. De Broncos worden leuk om in de gaten te houden, mede door de toevoeging van Jeudy. Tot slot heb ik ook Isaiah Simmons hoog op mijn lijstje staan. Stiekem had ik gehoopt dat de Panthers deze LB hadden gedraft, maar hij kwam bij de Cardinals terecht. Ik heb hem veelvuldig bekeken en acht hem ook tot veel in staat.”

Luuk Dokter

“Als Bills fan kijk ik erg uit naar Zack Moss. Vorig seizoen hadden ze in Singletary een uitmuntende rookie en Moss vult hem goed aan. Singletary is behendig en snel, Moss is een jonge versie van Frank Gore. Een echte tank voor de short gain. NFL-breed kijk ik vooral uit naar Ceedee Lamb. Met een goede quarterback en sterke mede-receivers ligt er een mooi rookie-seizoen voor hem in het verschiet.”

Chris van Dijk

“Clyde Edwards-Helaire van de Kansas City Chiefs. Niet alleen betekent dit dat het seizoen ook echt begonnen is, maar ik ben ook echt benieuwd wat hij kan toevoegen aan de ploeg. Op papier past hij precies bij het spel van Andy Reid en met Mahomes als quarterback had Edwards-Helaire zich natuurlijk geen betere quarterback kunnen wensen. Dit geeft hem de meeste kans om zich direct te onderscheiden.”

Toon Aerts

“Ik vrees dat ik hier met een behoorlijk voor de hand liggend antwoord ga komen. Ik kies voor Joe Burrow, de number one pick van 2020. De omstandigheden waarin hij moet starten zijn echt uniek. Hij krijgt niet slechts de enorme taak om een doodgewaande franchise, de Cincinnati Bengals, nieuw leven in te blazen. Hij moet dat ook zien klaar te spelen in een context zonder preseason games en zonder “normaal” training camp. Ofwel laat Burrow zien dat hij werkelijk een uitzonderlijk talent is, dat zelfs zonder normale voorbereiding grootse dingen kan laten zien. Ofwel wordt hij het slachtoffer van de crisis en moeten de Bengals straks opnieuw op zoek naar een quarterback die hen een straaltje hoop voor de toekomst kan geven.”


Lees hier het weekoverzicht van week 30 en de 4-on-4 van vorige week!
Heb je suggesties voor vragen in onze volgende 4-on-4? Laat het ons weten in een reactie of op twitter, via @SportAmerika.
Vergeet niet de laatste NFL podcast te beluisteren op je favoriete platform!

Ton de Vries
NFL fanaat mede door een periode van 5 jaar in Amerika. Charlotte (NC) voelt als mijn tweede thuis en de Carolina Panthers zijn uiteraard mijn favoriete team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen