NFL 4-on-4: wie is de winnaar van de Jamal Adams trade?


2. Gaan de Seahawks, met Jamal Adams, de 49ers van de troon stoten in de NFC West?


Chris van Dijk

“Ik denk niet dat dit genoeg is. Het gaat de Seahawks echter wel helpen om de play-offs te halen. De NFC is in de breedte sterk en het wordt lastig zat om een wild card te halen. Vóór de komst van Adams had ik de Seahawks op de rand van de play-offs staan, nu gaan ze het zeker halen.”

Toon Aerts

“Ondanks de toevoeging van Adams denk ik dat de defense van de 49ers nog steeds beter is dan die van de Seahawks. Op offensief vlak lijkt Seattle ook niet meteen afstand te nemen van San Francisco. Ik ga er dus vanuit dat de 49ers nog steeds het betere team zijn en daarmee de favoriet blijven in de NFC. De enige speler die wat mij betreft echt het verschil kan maken voor de Seahawks is Russell Wilson. Als hij boven zichzelf uitstijgt, kunnen de Seahawks de 49ers misschien gaan bedreigen.”

Luuk Dokter

“Nee, de defense was vorig seizoen middelmatig en ik betwijfel of Adams dit in zijn eentje kan oplossen. De D-line was bijvoorbeeld ondermaats en indien Clowney niet terugkeert, wordt die unit volgend seizoen niet beter. Daar verandert Adams niets aan.”

Ton de Vries

“Ik had de Seahawks al als grootste tegenvaller gemarkeerd voor komend seizoen. Daar blijf ik bij. De 49ers zijn te goed en vorig jaar won Seattle bijna alle wedstrijden met minieme marges. Als Clowney niet terugkomt, hebben ze ook nog eens een enorm probleem qua pass-rush. Russell Wilson is tot veel in staat maar het gaat niet genoeg zijn voor de ploeg van Pete Carroll.”

Ton de Vries
Ton de Vries
NFL fanaat mede door een periode van 5 jaar in Amerika. Charlotte (NC) voelt als mijn tweede thuis en de Carolina Panthers zijn uiteraard mijn favoriete team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen