NFL 4-on-4: wie is de winnaar van de Jamal Adams trade?


1. Wie is de winnaar van de Jamal Adams trade: de Jets of de Seahawks?


Ton de Vries

“Wat mij betreft de Jets. De Seahawks gedragen zich als een Superbowl contender met deze trade. Dat is logisch gezien het feit dat dit dé jaren van Russell Wilson moeten worden. Echter, de O- en D-line schieten tekort om serieus mee te kunnen doen. Daarnaast zitten ze in de zwaarste divisie van de NFL. Bij de Jets ga ik er vanuit dat Adam Gase na dit seizoen vertrekt. Daarna krijgt Joe Douglas alle touwtjes in handen om een goede HC te halen en met de vergaarde draft picks wat nieuws te bouwen. Het enige risico voor de Jets: ze zijn de afgelopen jaren niet bepaald gelukkig geweest wat betreft hun first round picks.”

Luuk Dokter

“De Jets: Adams wilde al weg, dus zijn trade value was ogenschijnlijk laag. Echter, de Jets kregen er twee first round picks voor terug. De Seahawks hebben een uitstekende safety, maar ze moeten hem volgend jaar ook betalen. De verwachtte cap space is 67 miljoen dollar. Dat is meer dan genoeg voor Adams, maar kunnen ze daarmee ook de rest van hun roster tevreden houden?”

Chris van Dijk

“Voor dit seizoen de Seahawks en met het oog op de toekomst de Jets. Twee first-rounders is een hoop voor een speler die niet meer in New York wil zijn, maar die spelers zijn er wel pas volgend jaar of over twee jaar. Tot die tijd worden de Jets er natuurlijk niet sterker op en dat terwijl er dit jaar zeker kansen liggen in de AFC East.”

Toon Aerts

“Ik denk dat, gezien de omstandigheden, beide teams als winnaar uit de bus komen. Als ik dan toch één winnaar moet kiezen, ga ik voor de Seahawks. Zij weten wat ze binnenhalen. Een elite safety. Zo wordt de secondary van de Seahawks nog beter dan ze al was. Voor Seattle is het duidelijk: zij willen nu winnen. Bij de Jets is het toch nog even afwachten of die twee first round picks daadwerkelijk wat opleveren de komende twee, drie jaar.

Ton de Vries
NFL fanaat mede door een periode van 5 jaar in Amerika. Charlotte (NC) voelt als mijn tweede thuis en de Carolina Panthers zijn uiteraard mijn favoriete team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen