NFL 3-on-3: Super Bowl editie

3. WAT IS JOUW MOOISTE SUPER BOWL ERVARING?

 
Toon Aerts:
Twijfelen tussen Super Bowl 49 en Super Bowl 51, beiden gewonnen door mijn favoriete team de Patriots. Beide ten gevolge van plays en momenten die je doorgaans maar 1 keer meemaakt. De interceptie op de doellijn van Butler, de onwaarschijnlijke catch van Edelman. Ik ga toch kiezen voor Super Bowl 51. Dat je in het derde kwart 28-3 in het krijt kan staan en dan toch nog terugkomen om de wedstrijd te winnen, dat is nooit eerder vertoond. Het is de mooiste comeback allertijden. Het heeft me nog een grotere fan gemaakt dan ik al was van de G.O.A.T. Tom Brady. Ik had tranen in m’n ogen toen Matthew Slater de toss won, omdat ik (en iedereen met mij) toen eigenlijk al wist dat het binnen was.
Luuk Dokter: 
Ik volg de NFL nog maar kort, dus mijn mooiste herinnering is van de Eagles overwinning. Samen met m’n vriendin was ik bij de Fox Super Bowl Party en gezien de stand en onze moeheid gingen we vroegtijdig naar de hotelkamer. Daar aangekomen, zagen we de Eagles terugkomen en winnen. Onvergetelijk. Vooral de Philly Special met Big Dick Nick Foles.


Ton de Vries:
Tijdens Super Bowl 50 woonde ik zelf in Charlotte, NC. Daar had ik het geluk te mogen meemaken hoe een hele stad in de ban raakte van de belangrijkste wedstrijd van het jaar. Ondanks dat de Panthers teleurstelden tegen de Broncos was deze ervaring ongeëvenaard. Het gevoel kwam nog het meest in de buurt van een WK finale met het Nederlands elftal.

Ton de Vries
NFL fanaat mede door een periode van 5 jaar in Amerika. Charlotte (NC) voelt als mijn tweede thuis en de Carolina Panthers zijn uiteraard mijn favoriete team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen